פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר הממ לא , לא נראה לי.אני חושב אני פשו אחתוך את החתיכה ה"מעוקמת" הזאת ואז איכשהו אסדר א זה שזה ייכנס לחריצים טוב..
פורסם 2005 במאי 2220 שנים אל תסתבך עם כל השטויות פשוט חתוך שם את כל הצורות כך שיצא לך חלון משני צידים המחשב ועליו תחרוט משהו ולדים ושטויות אתה יודע אל מה אני מדבר כך יצא לך יפה וגם בלי שום ביזבוזי כסך נוספים.
פורסם 2005 במאי 2220 שנים יש לי רעיון שיפתור את הבעיה - וגם יהיה יפה יותר! תחתוך את הדלת (יעני תעשה "חלון" - תוריד טיפה מכל צד (לא משנה ממה), עכשיו יש לך מסגרת (תעצב אותה איך שבא לך) שים מסביב חריטה (לדעתי הכי יתאים - אבל זה הרבה עבודה - זה הצהוב שחור במעויינים, לא זוכר איך זה נקרא ) תאיר את זה עם לד בצבע אמבר וזהו אה - את החלון תהפוך ותקבע עם ניטים לפרספקס (ושים גומי U - ד"א - למדתי איך לאלתר את זה כמו שצריך - עשיתי איזה מטר..) [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מחבר לזרוק את כל מה שחתכתי אני לא מתכוון. אז........לא הבנתי בדיוק מה אלי הצעת לי(ארקדור)הצעת לי גם כן לזרוק את כל העבודה לפח???
פורסם 2005 במאי 2220 שנים מה פתאום לזרוק את כל העבודה לפח?! אמרתי שתעשה דבר כזה תחתוך את הריבוע עם הצורות עכשיו - את הריבוע שנוצר בדלת - תרחיב באיזה 2 CM עכשיו שים פרספקס ותקבע עם ניטים וזהו.. יעני ריבוע בתוך ריבוע - עם רווח (מעוצב )
פורסם 2005 במאי 2320 שנים מחבר אההה כאילו הריבוע ע הצורות יהיה כאילו "באוויר" על הפרספקס... ייראה יפה יכול להיות אני אחשוב על זה.... תודה רבה על הרעיון הנפלא!!!
פורסם 2005 במאי 2320 שנים מה פתאום לזרוק את כל העבודה לפח?! אמרתי שתעשה דבר כזה תחתוך את הריבוע עם הצורות עכשיו - את הריבוע שנוצר בדלת - תרחיב באיזה 2 CM עכשיו שים פרספקס ותקבע עם ניטים וזהו.. יעני ריבוע בתוך ריבוע - עם רווח (מעוצב ) אני גם בעד הרעיון! רעיון גאוני ומעוצב!
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מחבר היי! אז לפני כמה ימים התוכי שלי ישב על המדף של המקלדת. פתאום גיליתי שאני לא מסוגל להקליד.. :0 אז אחרי כמה חיפושים גיליתי שהחוטים קרועים לגמרי. החלפתי מקלדת והיום פתחתי את הישנה, הלחמתי את החוטים לחוט אחד ובאותו הזמן גם החלטתי להחליף את הלדים. עכשיו יש שלושה צבעים. צהוב(הרגילשהיה), אדום וכחול..... כמובן שהם כולם 3mm ונעבור לתמונות: לפני הכל: זה באור(עם/בלי פלאש): זה בחושך: מקרוב: קצת מרחוק: על התיקרה:
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מחבר תודה!! לא נראה לי.. לא צריך מנורת USB.. זה יותר טוב לניידים או משהו כזה... אולי אני רק אשים תאורה תחתית ממתחת למקשים עצמם עם מפסק... אבל זה אולי...
פורסם 2005 ביוני 720 שנים חח לא מנורה.. תוסיף יציאות USB, בצד המקלדת.. פשוט תחבר אותו ליציאה בלוח, או על הלול עצמו, גם יפה, גם שימושי, וגם ייחודי! תוכל להסליב את הכבל (מקלדת\USB), וגם זה יצא יפה יותר! לגבי לדים פשוט תקבע את המקלדת על משטח פרספקס- ייצא יותר יפה שהכול יהיה מואר.. תמשיך לעדכן!
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר הממ אפשר לשקול את זה אחי מוזר.. פתאום התמונות שוב עובדות....... עכשיו אני כבר מתלבט אם להעביר אותן מחדש דרך אימאג' שאק א דרך שרת פרטי שלי.. :-\ נראה כבר :-\
פורסם 2005 ביולי 2120 שנים איזה בוק עשית לזה סה"כ שינית לדים למקלדת טוב שלא צילמת את זה עם כל אחד מבני המשפחה אבל יצא יפה... ;)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.