פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים זה קרה לי פתאום השבוע אני מדפדף בין אתרים ובמקום לראות בעברית אני רואה אותם בסימני שאלה ורק כשאני מרענן את העמוד אני רואה בעברית מלאה.מה הבעיה אצלי?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים מחבר נראה לי שיש לי SP1 לחצתי על HELP ====> about internet explorerוהיה כתוב שם שיש לי עדכונים SP1
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים נראה לי שיש לי SP1 לחצתי על HELP ====> about internet explorerוהיה כתוב שם שיש לי עדכונים SP1סרקת לוירוסים או ל- spy wares?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים תנסה להתקין בראוסר אחר (לא להחליף, פשוט לראות אם באחרים זה מראה טוב)זה לא קשור, זה צריך לעבוד לו.
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים מחבר אין לי ספי וואר וגם לא וירוסים הסיבה היחידה שאני לא רוצה מוזילה היא שלא כל האתרים תומכים בה..
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים אין לי ספי וואר וגם לא וירוסים הסיבה היחידה שאני לא רוצה מוזילה היא שלא כל האתרים תומכים בה.. חשוב שתהיה בטוח שאין לך וירוסים או תוכנות ריגול! תכנס ל- internet options , תמחק cookies, תרוקן דפי אינטרנט זמניים ותוודא שב- advanced הכל מוגדר כמו שצריך. מקסימום תעשה default. תאתחל את המחשב ותראה אם השתפר.
פורסם 2005 בפברואר 2220 שנים מחבר הרצתי תספאי דוקטור אחרי שאחי השתמש במחשב והוא מצא כמה ובינתיים אין לי בעיה של סימני שאלה.. אבל אחרי כמה פעמים שנכנסים לאינטרנט הבעיה חוזרת ולגבי דפים זמניים אני מוחק באופן קבוע עם ווינדוס וושר. אז תודה רבה על העזרה
פורסם 2005 בפברואר 2520 שנים לא יש לי רק אנטי וירוס נוד32 אבל יש ליצ אותו כבר הרבה מאוד זמן.. זאת הבעיה . אתה מבין, אחרי שאתה מסיר את ה- SPYWARES הם חוזרים מיד עם התחברותך לאינטרנט. לא הבנתי איזה אנטיוירוס יש לך בדיוק, אבל אתה חייב FIREWALL. אני ממליץ לך על זה של MCAFEE. זה לא ימנע ב-100% את שובם של ה-SPYWARES, אבל בהחלט יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.