עבור לתוכן

מה יותר טוב? {אינטל או AMD באוברקלוק}

Featured Replies

פורסם

AMD או INTEL לא מבחינת תשלום אלא מבחינת ביצועים?

באיזה מהם אפשר לעשות OC טוב?

פורסם

כל מעבד מסדרת הנורת'ווד של אינטל

פורסם

כל מעבד נורת'ווד של אינטל הוא הצלחת OC מסחררת, בייחוד פנטיום 4 1.6A שמגיע לעוד 1000MHz בקלות...

פורסם

לא כל נורת'ווד הוא הצלחה מסחררת!

זה הכל תלוי סטפינג שקיבלת, יש כאלו שיכולים לעלות עד 3GHz עם קירור אוויר ויש כאלו שנתקעים ב 2.2 ...

פורסם
  • מחבר

תודה, ואם אני לא עושה OC מה יותר טוב? מבחינת ביצועים של המחשב?

פורסם

intel 1600

פורסם

האינטלים הכי מהירים יקחו בכל מצב גם ללא OC (על המעבדים מ 2.2 ומעלה) אבל הם הרבה הרבה יותר יקרים מסדרת ה XP המשתלמת יותר.

בקיצור, OC -> NORTHWOOD (למרות שאני מצפה בכיליון עיניים שיגיעו לארץ סטפינג חדשים של ה TBRED).

כל דבר אחר -> AMD.

פורסם

לא כל נורת'ווד הוא הצלחה מסחררת!

זה הכל תלוי סטפינג שקיבלת, יש כאלו שיכולים לעלות עד 3GHz עם קירור אוויר ויש כאלו שנתקעים ב 2.2 ...

לא זה לא תלוי בסטפינג, כי עכשיו יש למעבדי ה-NW רק סטפינג אחד, זה תלוי בסדרה ובתאריך האריזה.

פורסם
  • מחבר

האינטלים הכי מהירים יקחו בכל מצב גם ללא OC (על המעבדים מ 2.2 ומעלה) אבל הם הרבה הרבה יותר יקרים מסדרת ה XP המשתלמת יותר.

בקיצור, OC -> NORTHWOOD (למרות שאני מצפה בכיליון עיניים שיגיעו לארץ סטפינג חדשים של ה TBRED).

כל דבר אחר -> AMD.

למה כל דבר אחר AMD ? במה AMD יותר טוב (חוץ מהמחיר)?

פורסם

מעבדי AMD יותר זולים ועוקפים בביצועים לרוב. אך הם לא מדהימים לOC, הנורט'ווד טובים יחסית לOC. אבל לא כמו שכולם אומרים "אני אקנה את הP4 1.6 ואגיע אתו ל2.6 G, עם אותו HSF, טוב זה בולשיט.

פורסם

הביצועים מעולים והמחיר טוב. זה מה שצריך. אמנם יש מעבדים יותר מהירים היום של אינטל אבל הם עולים המון כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים