פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים האם אני יכול לגהץ על פרספרקטס נייר כזה שדפיסים עלייו ואז מגהצים לחולצות?
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים אממ..אולי מה שאתה יכול לנסות זה או לשים מים חמים/קרים על זה ולגרד את זה לאט לאט עד שזה ידבק לפרספקט..
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים אתה יכול לשים מתחת למגהץ יענו על הנייר איזה מגבת רטובה ועליה לגהץ וזה יצא טוב או שאתה יכול לעשות את אותו דבר על זכוכית וזה יהיה מעולה
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר תודה נאם פרספקטס באמת נמס בכזאת קלות? אולי יש עוד חומרים כמו פרספקט שאפשר לעשות איתם מודינג?
פורסם 2005 בפברואר 2020 שנים ראיתי פעם אפשרות של "גיהוץ קר" לוקחים דף שמודפס עליו משהו ומורחים עם ספוג מדלל צבע מהצד הלא מודפס כשיש מתחת לדף מה שרוצים להדפיס עליו והצבע מהדף נמס על מה שאתם רוצים לא יצא לי לנסות את זה..so... : :) עריכה- דף רגיל לא הסוג שמגהצים על חולצות
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים נראה לי מדלל צבע לא ישפיע כל כך טוב על הפרספקס...אבל אני יביא לך דוגמא של מה שאני עשיתי:צריכים לקחת תמונה שיש לך ולצלם אותה במכונת צילום! (העניין של המכונת צילום הוא חובה!!!)עכשיו לוקחים קרטון ביצוע למי שיודע מה זה שמים את הנייר שהתמונה כלפי מטה, לוקחים צמר גפן וטינר ומורחים על הנייר בעדינות...בסוף יוצא אחלה תמונה אפילו רואים את התווי פנים והכל אם יש!בקשר למכונת צילום: אני חושב שחובה מכונת צילום בגלל השיטה שהיא מדפיסה על הדף, יכול להיות שגם מדפסת לייזר אולי יעבוד!
פורסם 2005 בפברואר 2120 שנים יש לי רעיון ממש דומה לזה.נכון יש את הקעקועים של הילדים (אלו ששמים על הגוף מרטיבים עם סמרטוט וזה נשאר...)אז אתה יכול להשתמש בזה! זה יראה אותו דבר מבלי לפגוע בפרספקס!!!מה אתה אומר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.