פורסם 2002 ביולי 123 שנים כבר שאלתי בקשר למעבד מספר פעמים המליצו לי על Epox אבל החלטתי שאני לא רוצה OCמקרה כזה כדאי לי ללכת על Intel D845GBV ברור לי שמכיוון שזה אינטל אז אין לו אפשרות OC אבל אני גם לא צריך את האפשרות אני צריך דעות עליו מבחינת ביצועים ו Features...USB 2.0 למשל יש לו או אין לו?והאם אני יכול להסתפק ב2 מקומות לזכרון?
פורסם 2002 ביולי 123 שנים למה לך לקנות לך בכזה מחיר כשהאפוקס במחיר דומה?והביצועים פחותים למיטב ידיעתי (חוסר ראטיואים), ככה שלא תוכל להריץ את הזיכרון ב354.
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אמרתי את זה מיליון פעמים ואני אחזור על זה שוב , תשאיר את האופציות שלך פתוחות אולי עוד חודש-חודשיים תתחיל להתעניין ב o/c . אל תיקח לוח של אינטל כי אי אפשר לעשות o/c איתו כמו שציינת ואני בכל זאת ממליץ לך לקחת את האפוקס 4g4a+ כי כל הביקורות משבחות אותו ויש לו תמיכה לא רשמית ב ddr333 תמיכה שאינה קיימת ברוב הלוחות עם הצ'יפסט של אינטל , והרבה פיצ'רים .o/c זה דבר מעולה ופשוט ( ע"י ה o/c שעשיתי קיבלתי קפיצה של 2000 נקודות בבנצ'מרק , אתה יכול לראות את המפרט למטה ) .
פורסם 2002 ביולי 123 שנים מחבר פשוט מי שמוכר לי את המחשב לא מכיר את Epox ויש לו רק אינטל ולהרכיב לבד את המחשב אני לא רוצה או יכול....אז אולי אני פשוט יקנה את הלוח אם והמארז במקום אחר ויביא את זה לחנות שהוא ירכיב לי את המחשב....אנטי וירוס הסברת לי שכל הזכרונות החדשים של מושקין וקורסייר משתמשים בשבבים של samsung אתה חושב שאני אקבל את אותם ביצועים אם אני פשוט אקנה זכרון של samsung??
פורסם 2002 ביולי 123 שנים פשוט מי שמוכר לי את המחשב לא מכיר את Epox ויש לו רק אינטל ולהרכיב לבד את המחשב אני לא רוצה או יכול....אז אולי אני פשוט יקנה את הלוח אם והמארז במקום אחר ויביא את זה לחנות שהוא ירכיב לי את המחשב....אנטי וירוס הסברת לי שכל הזכרונות החדשים של מושקין וקורסייר משתמשים בשבבים של samsung אתה חושב שאני אקבל את אותם ביצועים אם אני פשוט אקנה זכרון של samsung??אם זה הסמסונג עם צ'יפי הCTL- כן.
פורסם 2002 ביולי 123 שנים מחבר פשוט מי שמוכר לי את המחשב לא מכיר את Epox ויש לו רק אינטל ולהרכיב לבד את המחשב אני לא רוצה או יכול....אז אולי אני פשוט יקנה את הלוח אם והמארז במקום אחר ויביא את זה לחנות שהוא ירכיב לי את המחשב....אנטי וירוס הסברת לי שכל הזכרונות החדשים של מושקין וקורסייר משתמשים בשבבים של samsung אתה חושב שאני אקבל את אותם ביצועים אם אני פשוט אקנה זכרון של samsung??אם זה הסמסונג עם צ'יפי הCTL- כן.ואיך אני יכול לדעת אם זה עם השבבים האלו או לא?
פורסם 2002 ביולי 123 שנים כשקניתי את המחשב לפני פחות משנה עם אותו לוח לא ידעתי מה זה oc זה לא עיניין אותי. אבל בפעם הראשונה שנכנסתי וריפרפתי בפורום ובאתר התאהבתי :inlove: :inlove: :inlove: ב- oc. הלוח עצמו טוב מאוד לדעתי למי שבטוח לא עושה oc.
פורסם 2002 ביולי 123 שנים מחבר טוב אני יודע שכבר שאלתי לא מעט פעמים וכבר ענו לי לא מעט פעמים על שאלות דומות...Corsair DDR 256MB PC2700 or PC3000?בהתחשב בזה שאני הולך לקנות את הלוח אם הזה ומעבד P4 2.26 GHrzלכמה אני אצטרך להעלות את הFSB כדי שהלוח יעבוד עם הזכרון בכל אחת מהמהירויות האלה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.