פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים ערב מצויין לכולםהחלטתי לקנות מערכת חדשהבדיקה מהירה באינטרנט אמרה לי דבר כזה:זמן = כסףכסף = כוחכוח (בCPU TIME) = חסכון בזמןחסכון בזמן = חסכון בכסףלפיכך החלטתי: כמה שיותר כסף = כמה שפחות כסףבדקתי מערכות מוכנות בכמעט כל מקום ומה שהבנתי זה שאין בישראל אנשים שאוהבים מחשבים מהירים (כי אחרת ישראלי אחר כבר היה עושה מזה כסף, והרבה)אז הצלחתי לעשות ערמה של מעבד/לוח/כ.מסך כדלהלן:AMD ATHLON 64 3500+ 939PIN MSI K8N Neo4 Platinum SEAGATE 120/7200 SATA 8MB POINT OF VIEW 6200 256MB PCI-EXPRESS זה בתוספת מארז נורמאלי, ספק נרמאלי וצורב DVD זו מערכת של כמעט 6 אלף שקל (הזכרון הגיע מהמחשב הקודם - 1GB DDR400) והישן ישאר "רק" עם 512בבעלותי לוח MSI כבר שנה, וחוץ מתקלות מכאניות (המאוורר של הצ'יפסט החליט שלא מתאים לו המיקום, אז הוא עבר לנוח על הכרטיס מסך, שמשום מה התעצבן והקפיץ את החשמל בבית), אין לי שום טענות אליו. רק שהמעבד זה... איך נגיד את זה... אינטל מחורבן. זו המילה. בקיצור, נמאס לי ממנו, אז הגיע הזמן להשתדרג.הביעו דעה בבקשה ממכם. מה לשנות, מה לשפר, ומה לא מתאים למה (אם מישהו מכיר איזו התנגשות בין רכיב חומרה זה או אחר) תודה - חבר מכוכב אחר ET.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר אחלה מערכת, רק צריך להחליף את הכ. מסך אם זו מערכת למשחקיםאז זהו שלא. בשביל משחקים יש את הפלייסטיישן באוטו (כן, גם אני מושפע)אני משתמש במחשב בעיקר לעבודות כבדות. RENDERING וכל מני דברים כאלה (ולא RENDERING של 3D)
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים אם אתה לא לוקח כרטיס מסך איכותיאתה לא צריך PCIE סתם ביזבוז כסףקח NEO2 וR9550יצא לך יותר זול וההבדל בביצועים הוא רק במשחקים....שאתה קונה את המעבד תבקש ליבת וינצ'סטר כי הליבה השניה נחותה בהרבה (NEWCASTLE אני מכתוון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.