עבור לתוכן

לא זוכר שמישהו פירסם כאן תמונות של הגמיני אז הנה הן באות

Featured Replies

פורסם

הנרתיק קניתי באופיס דיפו ב - 20 שקל והוא מותאם בכלל לפאלמים לסוגיהם פשוט קראתי בפורומים של מעריצי הנגן שבדרך כלל רובם עשום את זה רק עכשיו כשראו שיש ביקוש לנגן התחילו לצאת לו נרתיקים מותאמים למרות שאני עדיין מעדיף את הנרתיק שלי מאחר שאני מחניס בו גם את האוזניות וככה אני מגן עליהם מפגיעות דבר שבשבילי מצויין כי יש לי נטיעה לשבור אוזניות אחרי חצי שנה שימוש. :nixweiss: :nixweiss: :kopfpatsch:

אתה יכול להביא לי לינק לאחד הפורומים שמדברים על הנגן?

כמה הנגן עלה לך?

והאם הצג שלו מספיק גדול

• תגובות 61
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש את הפורום המתפתח ב pvmp3 קישור למעלה אבל יש שם כבר איזה שלושה משתמשים שמתעסקים איתו www.pvmp3.biz ללחוץ על הקישור לפורום

ובעולם יש את הפורום הזה שהוא הכי טוב כרגע לפי דעתי www.gmini400.com

פורסם

אתה יכו להביא לי לינק ישיר לנרתיק שקנית באופיס דיפו?

פורסם
  • מחבר

אין לי קישור אבל לך לאופיס דיפו יש להם את זה בכול החנויות וודאי ראיתי את זה בתל אביב בקריות ובחיפה :yelclap: :yelclap:

פורסם

נראה לי שזה הנגן שאני מחפש כבר הרבה זמן :|

נפח גדול ונכנס בכיס בלי בעיה.

אני הולך לקרוא ביקורות

פורסם

מישהו מאלה שיש להם את הנגן יכול להרחיב טיפה על המאפיינים הבאים:

*יצאת הכרטיס CF (יש לי מצלמה עם CF אפשר להוריד את התמונות ממנו אל הג'ימיני נכון? זה עובד חלק כל העסק הזה?)

*החיבור לטלויזיה (רואים טוב? תומך בכל הפורמטים? לא מקרטע? AC3? תרגומים? אני מניח שזה לא קורא תרגום ולא מראה בסראונד אבל אולי תחדשו לי משהו)

לראות סרט במסך 2 אינטש נראה לי מגוחך אלה אם כן אתם ממש נואשים וכו אבל לחבר לטלויזיה זה נחמד

פורסם

חבל שהוא כ"כ כ"כ מכוער....

חתיכת בלטה מפלסטיק עם מסך של גיימבוי

פורסם

חבל שהוא כ"כ כ"כ מכוער....

חתיכת בלטה מפלסטיק עם מסך של גיימבוי

וחבל שאתה מדבר כ"כ הרבה שטויות... >:(

הוא ברובו ממתכת, לא פלסטיק (אלומניום למען הקטנוניות).

והחיבור CF עובד מצוין. מזהה ישר, מעתיק מהר (עד מהר מאוד, זה תלוי גם בכרטיס), אבל החיבור אולי קצת עדיין מדי לטעמי. אני עדיין מפחד על הפינים של הCF.

ולא, אין כתוביות, אין AC3.

זה גם לא מקרטע אם זה מקודד בצורה נכונה (DIVX + MP3 CBR). לי אישית היו בעיות עם סרטי Xvid, אבל הרוב עובדים מצוין.

(זה תקף גם למסך של הנגן וגם על גבי טלוויזיה.)

ורק משהו אחרון - יש לי את הנגן כבר כמעט חצי שנה. הוא נגן מצוין. ואני אגיד את זה פעם אחת ולתמיד - המסך מצוין ומספיק בשביל לראות עליו סרטים ארוכים בפורמט 4:3. (אגב, למקרה שלא ידעת, אפשר לשנות את זה בנגן, ככה שגם סרטים של 16:9 אפשר לראות במסך שלם [pan&scan שכזה].)

פורסם
  • מחבר

ביננו מי שאומר שהוא מכוער פשוט מאוהבי האי פוד המגעיל לפי דעתי אתם משלמים 300 דולר על מכשיר שעושה אולי שמינית ממה שעושה הגמיני והכול טפו טפו טפו עובד חלק :bash: :bash:

לכו רוצו תצעקו איפוד איפוד אבל אני אומר אך ורק גמיני לכול מי ששואל אותי אני ישוב ויגיד אם הולכים על אי פוד עדיף להשקיע עוד 20 דולר ולקנות את הגמיני הוא חזק יותר שווה יותר ויש לו עתיד :xyxthumbs: :xyxthumbs:

צוות ראשי אתר pvmp3.biz

www.pvmp3.biz

:yelclap: :yelclap:

פורסם

בנתיים זה הנגן המוביל אצלי ברשימה לקניה, אבל יש לי עוד זמן אני רק מתחיל לבדוק, אהבתי תקטע של ה- CF והתמונות מה שיעבוד מעולה עם המצלמה שלי

אני רוצה משהו לטיול של איזה חצי שנה ובנתיים זה מספק הרבה מהצרכים שלי..

איזה בטריה זה משתמש בכלל?

אפשר תמונות של הבטריה?

אפשר למצוא בארץ בטריות שיתאימו לזה?

תודה למי שעונה

פורסם
  • מחבר

ביננו הוא סוף הדרך כמובן שיש מגרעות ואחת מהן היא הבטריה היא לא ניתן להחלפה!! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

וזה פיספוס אבל לא נורא הכול עובר חביבי וגם זה יסתדר בנגן הבא מסידרת הגמיני שאמור לצאת בחודשים הקרובים בנפח 40 גיגה עם זמן בטריה מוגדל כרגע במצב של פלייליסט הנגן החזיק לי 10.2 שעות לא זמן פצצתי יותר מדי אבל ביננוי זה יותר טוב מבצוע הדור השלישי של האיפוד

צוות ראשי אתר pvmp3.biz

www.pvmp3.biz

פורסם

יש פרטים על הדור הבא הזה?

כמה זמן לוקח טעינה מלאה למכשיר?

פורסם
  • מחבר

על הדור הבא כמובן שאין מידע אבל יהיה בקרוב :s05: :s05:.

וזמן טעינה של המכשיר שניות ממש שניות בערך 4-5 שניות והוא פועל כבר :yelclap: :yelclap:

צוות ראשי אתר pvmp3.biz

www.pvmp3.biz

פורסם

חח מה 4-5 שניות? :bash:

אני מדבר על זה שנגיד נגמרה לך הסוללה, אתה מטעין מחדש עד שהיא מלאה ומוציא לעוד 10 שעות שימוש..

ולגבי המכשיר החדש, נחכה ונראה, אני רוצה לקנות רק עוד כמה חודשים טובים, מקווה לראות שיפורים במכשיר אבל שלא יהיה יותר גדול בגלל ה- 40 ג'יגה.

ותגידו, אין מצב לסדר למכשיר הזה עברית כמו שכבר עשו בהרבה מכשירים אחרים? אולי לשלוח אימייל לארקוס או משהו?

היה לי כבר ארקוס JUKEBOX 20GB

שירת אותי נאמנה בצבא ועכשיו מכרתי אותו

השתמשתי ברוקבוקס הפירמוור הפתוח שפיתחו לו, הוא כל כך יותר טוב מהפירמוור הרגיל, חבל שלא עושים אחד לג'ימיני גם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים