עבור לתוכן

לא זוכר שמישהו פירסם כאן תמונות של הגמיני אז הנה הן באות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וווווואאאאאווווו אחי מאיפה לעזאזל מצאתה את סוניק לגמיני???????????????

ואתה יכול להזמין באזמון.קום יש להם את הכול במלאי הוא נשלח תוך 24 שעות המלצה שלי לקנות גם אוזניות ביחד עם הנגן של סוני כי האוזניות שמקבלים איתו קצת מכאבות באוזניים אחרי שעה של שימוש

• תגובות 61
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוזניות כבר יש לי.

אבל לא מצאתי באתר carring case.

בבקשה תביא לי לינק ל3 החלקים.

וכמה עולה משלוח?

פורסם

עזוב אותך מהנרתיק של Archos, הוא דפוק (אפילו אין לו כיסוי מגן למסך).

תקנה נרתיק אחר או משהו בארץ (יש מלא דברים שמתאימים).

פורסם
  • מחבר

המשחק של סוני די מזוייף ואני גם מאמין שזה לא שלך מאחר שדיברתי עם זה שייצר את התמונות ובאורח פלא הבנאדם מאוסטרליה

פורסם

א. סליחה ?! לא תמונות לי ??! זה תמונות שאני ערכתי אתמול בלילה, והן יושבות על האתר שלי. (אם הבחור שעשה אותם הוא לא אני והוא בכלל מאוסטרליה, למה לעזאזל שהמקלדת שלו תהיה בעברית? הא?)

ב. ברור שזה זיוף (זה תמונות מאמולטור של GBA שהתאמתי לרזולוציה של ה-Gmini).

ג. הפוסט המקורי ב-Gmini400.com - http://gmini400.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&?topic=317.0

ד. קיצר, אל תזיין במוח, זה התפקיד שלי.

(ילדים חצופים... :nono:)

פורסם

עזוב אותך מהנרתיק של Archos, הוא דפוק (אפילו אין לו כיסוי מגן למסך).

תקנה נרתיק אחר או משהו בארץ (יש מלא דברים שמתאימים).

איזה נרתיקים יכולים להתאים?

אתה יכול לתת לי דוגמאות?

פורסם

איזה נרתיקים יכולים להתאים?

אתה יכול לתת לי דוגמאות?

בבקשה -

http://www.noreve.com/product_info.php?cPath=39_40&products_id=92

Etui_archos_gmini_400_casew.jpg

Etui_archos_gmini_400_case.jpg

אני סתם קניתי נרתיק של מצלמה דיגיטילית קטנה ב-30 ש"ח בטאוור רקורדס (גם ככה אני עושה הכל עם השלט), אבל יש הרבה נרתיקים של PDA וiPod-ים שמתאימים.

פורסם

להסתובב עם הנתיקים הללו = להראות כמו קיסוס :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

LOL יש משהו בזה

פורסם

אוקי חד ולעינן יש לי 400 דולר לשים על נגן ואני רוצה תגימני מאיפה אני קונה אותו !!!!!

פורסם
  • מחבר

כן וזיוף די מוצלח עוד ע"י ישראלי הוא פשוט לקח תמונות מהאימולטור למחשב של סוניק והלביש אותן בפוטושופ על הנגן כביכול כמשחק עצמו טריק חביב ראיתי אחרי זה עוד פירסומים לפיפא ועוד כול מני משחקים אבל הכול זיוף מסתבר בסוף. :nixweiss: :nixweiss:

ד.א.

מישהו נכנס לאתר ראה את מה שיש לאתר להציא אני מתכוון לאתר שסיפק את התמונות :yelclap: :yelclap: :xyxthumbs:

פורסם

^^^^

עשוי ללא חת

כל הארכוס שאני ראיתי באתר שלהם יש להם רק רזולוציה של 320 על 240 - זה אפילו לא 480i... אז אלא כן מחברים אותם לטלויזיה, לא כל כך סימפטי לראות איתם סרטים.

אם מעוניינים רק לראות סרטים ותוכניות בHDTV - יש איזה נגן DVD נייד שיכול לקרוא Divx/Xvid ומהווה אלטרנטיביה מבחינת רזולוצית מסך?

פורסם

תגיד, איפה קנית את הנרתיק הזה?

כי זה לא נראה לי נרתיק שמותאם במיוחד לנגן.

איזה קנית אותו למה הוא מותאם?

כי אני מתכוון לקנות בארה"ב נגן כזה וני אצטרך לו נרתיק

פורסם
  • מחבר

הנרתיק קניתי באופיס דיפו ב - 20 שקל והוא מותאם בכלל לפאלמים לסוגיהם פשוט קראתי בפורומים של מעריצי הנגן שבדרך כלל רובם עשום את זה רק עכשיו כשראו שיש ביקוש לנגן התחילו לצאת לו נרתיקים מותאמים למרות שאני עדיין מעדיף את הנרתיק שלי מאחר שאני מחניס בו גם את האוזניות וככה אני מגן עליהם מפגיעות דבר שבשבילי מצויין כי יש לי נטיעה לשבור אוזניות אחרי חצי שנה שימוש. :nixweiss: :nixweiss: :kopfpatsch:

ברק ליאור, חבר של מנהל אתר pvmp3 www.pvmp3.biz

אתר שווה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים