פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים חשבתי על ה -zen touch מה אתם אומרים?וועוד שאלה- אם קורה משהו למכשיר אז נדפקתי?אין לי מה לעשות איתו? או שיש איזשהו סידור?תודה
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים איסטורוניקס(היבואן של creative) לא יתנו לך אחריות על מוצר שלא קנית אצלהם, ככה שאם קורה משהו רוב הסיכויים שתצטרך לשלם על תיקון
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים לא נראה לי שיש מעבדות שמתעסקות בזה (תקנו אותי אם אני טועה).. ככה שאו שתתקשר ליבואן ותשאל, או שאם זה באחריות, תשלח למעבדה בארה"ב
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים לפי דעתי לא משתלם לקנות בארץ מסיבה פשוטה..-אני אדגים......:אני קונה בעז"ה את הCREATIVE ZEN MICRO ובארץ(כן....הוא הגיע השבוע לבאג הוא עולה 2000 שקל...והאחריות של איסטרוניקס היא רק על התוכנה....(בעייה טכנית....)בחו"ל הוא עולה 1003 שקל(AMAZON).....במחיר הזה אם הוא נדפק לי אני כבר יכול לקנות חדש באותו מחיר.....(2006 שקל לשני מכשירים...)תעשה חישוב לבד...איתן
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים כל עוד אין לך מישהו שמביא לך את זה איתו...מכס ומשלוח יוצאים מאד יקר..... ככה שהמחיר הוא לא בידיוק מה שאמרת....
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים דרך MUSTOP זה יוצא 1230 ש"ח הכל כולל הכל (משלוח, ביטוח, מכס וכו')... אם המחיר בארץ הוא כזה גבוהה, באמת לא ברור למה צריך לקנות את זה בארץ, במיוחד אם אין אחריות (לא ברור לי מה זה אחריות על תוכנה.. למכשיר יש SAFE FIRMWARE)...
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים דבר ראשון המקרה הפרטי שלי אני מביא את מגרמניה.....ככה שאין ממש בעיה....וגם דרך מאסטופ.....זה נראה לי עדיין שווה את זה......איתן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.