עבור לתוכן

הסיבה הכי טובה לעבור למוזילה/פיירפוקס!

Featured Replies

פורסם

אין מישהו פה (חוץ מאלה שיש להם 2 תגובות) שלא הגיב בפורום וזה עשה לו שגיאה וכל המ שהוא כתב נמחק...

בפיירפוקס זה אפעם לא קורה... למכורים לHW כמוני אי אפשר בלי FF כי IE משגע את הצורה

פורסם

אני עובד עם crazy browser מבוסס אקספלורר אף פעם זה לא קרה לי

פורסם

למעשה, מאז שהתחלתי להשתמש ב FireFox הוא קרס לי 3 פעמים, אך ה IE עדיין "מוביל".

כעיקרון ה FF מאד נוח, אבל יש לו את הבאג המאד מעצבן של התפריט שלא מופיע בשלמותו לפעמים (ואז יש בעיה לפתוח לינק בתגית חדשה).

פורסם

למעשה, מאז שהתחלתי להשתמש ב FireFox הוא קרס לי 3 פעמים, אך ה IE עדיין "מוביל".

כעיקרון ה FF מאד נוח, אבל יש לו את הבאג המאד מעצבן של התפריט שלא מופיע בשלמותו לפעמים (ואז יש בעיה לפתוח לינק בתגית חדשה).

אל תאשים את FF המחשב שלך דפוק ;D

אצלי עובד בסדר גמור ואני משתמש דיי ותיק

פורסם

בספריית Program Files\Mozilla Firefox\components, קיים קובץ בשם talkback.exe, שהוא למעשה תוכנת דיווח השגיאות של הדפדפן. לי יש 3 רשומות המעידות על 3 קריסות של הדפדפן (את כולם כמובן שלחתי). ה FF לא מושלם, ולמרות שלא מדובר בגירסת בטא, הוא עדיין מכיל שגיאות. בכל מקרה, ה IE קרס לי בזמנים הכי לא טובים (כמו למשל אחרי שכותבים תגובה מאד ארוכה בפורום ולא מספיקים ללחוץ על כפתור השליחה).

בקשר לבאג שציינתי (עם תפריט הלחצן הימני ש"בורח" מהמסך) - זהו באג מאד נפוץ ומדווח, וככל הנראה יתוקן בגירסה 1.1 שאמורה לצאת בסביבות מרץ.

דבר אחר מעצבן ב FF, הוא דווקא העובדה שיש אתרים שבנויים כך שיעבדו רק עם IE, אבל בקשר לזה אני לא בטוח שהמתכנתים יכולים לעשות הרבה...

אגב, רק שיהיה ברור - אני משתמש ב FF כבר הרבה זמן ואני מעדיף אותו על ה IE, ולו רק בגלל הגלישה בתגיות.

פורסם

FireFox...זה הדבר....הוא מעולה מעולה...למרות שיש ממש קצת אתרים שהוא לא עובד איתם....

ומן הסתם הוא לא עובד עם העידכון של XP...שזה חיסרון...אבל אין מה לעשות כי זה מייקרוסופט...

פורסם

firefox זה חרא של דבר , לפחות בשבילי.

עושה טובה בכלל שהוא גולש לאתרים כל אתר שנה עד שהוא פותח .

אומנם יש לו כמה פיצ'רים טובים אבל מי צריך את זה שאי אפשר לגלוש?

פורסם

firefox זה חרא של דבר , לפחות בשבילי.

עושה טובה בכלל שהוא גולש לאתרים כל אתר שנה עד שהוא פותח .

אומנם יש לו כמה פיצ'רים טובים אבל מי צריך את זה שאי אפשר לגלוש?

זה בגלל MICROSOFT לא בכלל FIREFOX, הסיבה שהם עשו את INTERNET EXPLORER ככה שהוא לא יתמוך בסטנדרטים, הוא בשביל לנעול אנשים לפתרונות של MICROSOFT, כשזה היה האפשרות היחידה, לאף אחד לא היה איכפת, אבל עכשיו המצב משתפר מיום ליום והם כבר בפניקה... (בגלל FIREFOX כמובן), ככה שחבלי לידה הם משהו צפוי, אבל העתיד ורוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים