פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים למה אתה צריך את הכאב ראש הזה תקנה חלקים לבד (במידה ואתה יודע להרכיב) ותשב תרכיב לבד בבית ככה זה גם חוסך לך כסף גם אתה יודע שהרכבת את המחשב בעצמך מה שאומר שזה בצורה הכי טובה שאם יש בעיות אחריי זה אתה יכול לדעת מה הבעיה (בחלק מהמקרים עם חומרה) וגם תקנה איזה חלקים שאתה רוצה בנפרד חלק חלק הכי טוב.. מומלץ..
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים מחבר הרכבתי עם רועי(VATOS_LOCOS) את המפרט הבא:מה דעתכם ? המעבד מספיק חזק למשחקים?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים לא יודע מה להגיד לך אני אישית הייתי מקציב למערכת שלי קצת יותר כסף והולך על משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמן ולא על מחשב שעוד כחצי שנה שנה אני יאלץ לשדרגכי אני מאמין שאתה לא בקטע של לשדרג הרבהתעלה את התקציב שלך או שתסתפק במועטשתבין בשביל הדרישה שלך ,שהיא משחקיםהמערכות הם ההכי כבדותגם של משחקים וגם של קולנוע ביתי..אז אם אתה חולם על לשחק בכל משחק חדש שיש בשוקאו שיצא,אני לא חושב שזה יקרה..אני עם כרטיס מסך יותר טוב משלך כרגעומחשב טיפה יותר חזקרואה כבר צורך לשידרוג
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים מחבר לא יודע מה להגיד לךאני אישית הייתי מקציב למערכת שלי קצת יותר כסף והולך על משהו טוב שיחזיק לי הרבה זמןולא על מחשב שעוד כחצי שנה שנה אני יאלץ לשדרגכי אני מאמין שאתה לא בקטע של לשדרג הרבהתעלה את התקציב שלך או שתסתפק במועטהמחשב הזה לאחי,והוא לא ממש גיימר הוא רוצה לשחק FIFA ו NFSU2 ..
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים אם זה ככה אז סבבהאבל אי אפשר להבטיח לך עתיד במשחקים עם המחשב הזהלצרכים העכשווים הוא יספק אותך
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים מחבר אם זה ככה אז סבבה אבל אי אפשר להבטיח לך עתיד במשחקים עם המחשב הזה לצרכים העכשווים הוא יספק אותך הבנתי,תודה רבה לך! ותודה לכל מי שניסה לעזור לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.