פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים יש לי גיטרה איתי בחדר , אני רוצה ללמוד כל פעם שאני מנגן אני מגלה סתם בלי לדעת כלום צליל חדש ויפה האם יש ? תוכנה ואם זה בכלל אפשרי ... ללמוד גיטרה בעמצאות המחשב .
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר מממ אני משער שהשם שהבאתה זו תוכנה רק אותה יש ? והיא ברורה ... ולמה לא כל כך יעיל , אני רוצה ללמוד לא משהו לא יעיל תודה על התייחסות
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מממ אני משער שהשם שהבאתה זו תוכנה רק אותה יש ? והיא ברורה ... ולמה לא כל כך יעיל , אני רוצה ללמוד לא משהו לא יעיל תודה על התייחסות לא מכיר עוד תוכנות כאלו, וללמוד גיטרה עם המחשב זה לא יעיל, לא יצא לך להגיע לרמה טובה.
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים מחבר לא מכיר עוד תוכנות כאלו, וללמוד גיטרה עם המחשב זה לא יעיל, לא יצא לך להגיע לרמה טובה.אתה מכיר את התוכנה אתה יודע אך משתמשים בה , וכל זה לרמה טובה אני לא יגיע אבל לפחות את הבסיס אני ידע ולעשות כל מני דברים יפים .. זה מפסיק לי לבנתיים
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים ב - Guitar Pro מאוד קשה ללמוד... אני אישית ניסיתי ולא ממש הלך...הייתי ממליץ לך פשוט ללכת למצוא ספרים ללמוד, הרבה יותר קל....או לא יודע אולי תעשה חיפוש של אתרים בנושא
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים מחבר אם אתה אומר קשה ואתה אומר שלא הצלחתה אז בכלל התאיישתי אין סיכוי תודה בכל אופן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.