פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים האם הוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות חייבת לקחת זמן כאורך הסרט ? בדקתי בכמה מדריכים להוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות אבל התוכנות שהם מביאים שם דורשות להקליט את הסרט מחדשכדי להכניס את הכתוביות לצמיתות... אין איזה שהיא דרך אחרת יותר מהירה ? אני פשוט צריך לעשות איזה פרויקט ואם אני יצטרך לעשות את זה לכל סרט זה יהיה סיוטתודה מראש
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים אצלי זה לוקח בדרך כלל 35-30 דקות גג לסרט רגיל של שעה וחציאני מקודד ל-XVID עם הצמדת כתוביות לצמיתות
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים תלוי דוגרי בכמה גורמים והנה הם:1) מעבד הוא חייב להיות מעבד חזק מנימום p4-2.2 או amd 2500+ ש AMD הוא המעבד המועדף עלי2) זיכרון כמה שיותר יותר טוב כדי לקודד מהר צריך מנימום 512 מגה זיכרון לי יש גיגה וזה מקודד לי ב - 20 דקות בערך לסרט.3) לא לגעת במחשב לתת לו לפעול על פריורטי (עדיפות) גבוה על פני שאר היישומיםזהו אני לא אומר שתקנה מחשב חדש אבל אם תמצא מחשב יותר מהיר או תרחיב ליותר זכרון זה יכול להועיל אני עורך סרטים בבית בתור תחביב ובגלל זה יש מערכת גבוהה ודוגרי היא שווה כול אגורה
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים תלוי דוגרי בכמה גורמים והנה הם:1) מעבד הוא חייב להיות מעבד חזק מנימום p4-2.2 או amd 2500+ ש AMD הוא המעבד המועדף עליהמבחן שבאופן קבוע מעבד אינטל מנצח את AMD מכל מבחני הביצועים הוא מבחן הקידוד...
פורסם 2005 בפברואר 1720 שנים המבחן שבאופן קבוע מעבד אינטל מנצח את AMD מכל מבחני הביצועים הוא מבחן הקידוד...נושא ידוע מוכר וכואב לצערי אבל עדיין אני אוהב יותר לעבוד עם AMD אזזז נכוןןןן שאין לו אחריות לכול החיים, אבל היי מי צריך מחליפים כול שנתיים שלושאזזז נכוןןןן, שהוא לא הכי נימכר בשוק, לא קונים רק מה שנימכראזזז נכוןןןן שלפעמים הוא מפשל ואחד ל 10000 מעבדים יוצא דפוק.אזזז נכוןןןן שהוא לא גובר על אינטל בקידוד, אבל הוא גובר עליהם בכול השאר
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים בעבר ניסיתי להשתמש בתוכנת Avisubtitler שעבדה לי מצויין, הכי קל בעולם לוקחים את התרגום את קובץ הסרט (AVI) ופשוט יוצרים קובץ חדש ובוחרים באיזה CODEC להשתמש XVID DIVX וכדומה... הבעיה הכי גדולה היא שהתוכנה פתאום סירבה לעבוד לי אין לי מושג למה ועכשיו כל פעם שאני מתקין אותה מחדש, ניסיתי גם במחשב אחר היא פשוט נתקעת ולא עושה כלום או שיוצרת איזה קובץ קטן מאוד, מה שמוזר לי הוא שכולם מסתבים עם הצמדת כתוביות לסרטים והתוכנה הזאת הכי פשוטה בעולם, לא מיליון תוכנות ולא כלום הבעיה שבעבר ניסיתי להשתמש בה ויצרתי כמה סרטים וזה עבד מצויין וגם עם קול שלא כמו שכמה אנשים אמרו שזה גם יצא בלי קול אבל שוב למישהו יש יותר נסיון עם התוכנה הזאת או הסבר מדוע היא מסרבת פתאום לעבוד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.