פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי כרטיס מסך מג'יפה 4 MX440 לראדון 9700. בעיקרון שמתי לב לדבר שדי מפריע לי רק עכשיו אחרי כמה חודשים, הכתב בדרייברים של NVIDIA הרבה יותר יפה ובדרייברים של ATI הכתב נראה שבור מגעיל ולא חד כזה, ושמתי לב לזה במיוחד אתמול כי בדקתי במסך שלי מחשב של דוד שלי עם כרטיס ג'יפה 4 MX440 ובאמת ראו עם הכרטיס שלו הרבה יותר יפה, השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה עם דרייברים של ATI אולי יש אפשרות כזאת או איזשהו טלאי שאפשר לשנות בעזרתו את הגופן כי כרגע הוא ממש מגעיל ואני ממש רוצה לשנות אותו לזה של NVIDIA, והחלפת כרטיס לא באה בחשבון . תודה לעוזרים, דודי.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים נסה להפעיל את CLEAR TYPEכנס למאפייני תצוגהאפקטיםובאופציה השנייה תבחר CLEAR TYPEאחרי זה לך ל...http://www.microsoft.com/typography/ClearTypePowerToy.mspxתוריד את התוכנה ותכוון בדיוק איך שאתה רוצה את הכתב.נסה לשחק גם עם 32BITREFRESH RATE וכו'...בהצלחה!יניב
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר תודה יניב תראה בעיקרון אני על 32 ביט תמיד, רפרש רייט 75 כי זה המקסימום לרזולוציה שאני עובד איתה 1280X1024, ו-CLEAR TYPE זה הדבר הראשון שאני עושה אחרי שאני מתקין את הווינדוס מחדש . את הלינק אני יבדוק עכשיו נראה אם זה יעזור תודה.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר אתה יודע שאני חובב משחקים מושבע אז איך אני יכול לעבוד בלי דרייבר מותקן? בכל אופן, התקנתי את התוכנה הזאת וזה די עוזר למרות שזה לא ממש אותו דבר אבל יש שיפור ואני מרוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.