פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים קניתי אותו ב KSP ומההתחלה הייתה לו טמפרטורה מטורפת...רק שאמרו לי שהיא תקינה.במנוחה הוא על 63 מעלות.כשאני פותח את המארז הוא ירד לי הכי נמוך ל-57...בלילה קר במיוחד.זה לא נורמלי. השאלה מה אני יכול לעשות...לשפר את הקירור במארז זה פתרון אחד...השאלה אם זה הפתרון הנכון, או שהטמפרטורה הגבוהה רק מרמזת שיש בעיה בכרטיס?אגב, במשחקים וב 3Dמארקים למיניהם, הטמפרטורה לא עולה מעל 64 מעלות...שזה בכלל מוזר.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים גם לי יש מKSPאצלי במנוחה 60 במאמץ 61עשיתי OC ל380MHZ ליבה 800MHZ זכרונותנשאר אותו טמפ....החזרתי למיהוריות סטוק כי יש לי מעבד עלוב אז אין הבדל בביצועים עם OC ובלי
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים כן.אבל מי אמר שהוא עושה אוברקלוק?השאלה היא,איך הקירור במחשב שלך.יכול להיות שיש לך ספק ג'נרי במיוחד.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אבל אני אומר לך שאם OC ובלי OC זה על 60-61 אצליויש לי ספק 350 ג'נרי וקירור ג'נרי
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים למה ספק "ג'נרי במיוחד" אמור לגרום לו לטמפ' גבוהות יותר?אם אתה ב64 מעלות במאמץ אז זה בסדר גמור
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אצלי זה תמיד 60-61במאמץ בלי מאמץ עם OC בלי OC......אני מאוד מרוצה מהכרטיסחבר שKSP נותנים חרא אחריות
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים לא נראה לי שהוא יכול לגרום לטמפ' גבוהות..אם הוא גם ג'נרי וגם חלש בהספק, (למרות שכל ג'נרי הוא חלש) אז הוא יכול לגרום לאי יציבות של המערכת ולקריסות....וחוצמזה במקרה הטוב הוא יכול להשרף, ובמקרה הרע יכול להשרף ולשרוף חצי מהמחשב.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי מחובר גם דרך הHD שזה ממש ממש לא יציב.. אני צריך מתישו לשנות את זה
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר המארז שיש לחצי עולם בערך...compucase a1619 עם הספק של HEC 300.יש מאוורר 120 מאחורה שמוציא אוויריש את המאוורר של המעבדואת המאוורר על הכרטיס.במעבד למשל...עומד רוב הזמן ע5 מעלות...במנוחה הוא על 33 ובמאמץ על 40.אין עוד כרטיסים במחשב...כך שהכרטיס מסך די מאוורר...המאוורר עליו מכניס אוויר...אגב.ההארד דיסק מחובר ב SATA אגב...אבל נראה לי שמה שמחבר את הכרטיס זה המפצל של הSATA לחשמל
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים זה ממש לא טוב... מתח לא יציבתחבר את הסידירום והHD יחד ותן לכרטיס מסך מולקס שלם משלו
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר אני לא כ"כ מבין מה הקשר בין חיבור המתח לטמפ'...הרי המאוורר עובד תמידהכרטיס לא סובל מחוסר יציבות כי זה היה מתבטא איכשהוהבעיה היא בטמפ'...ואני לא מבין מאיפה היא נובעת
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר את זה אמרו לי כבר בהתחלה...:-)אני מסרב להשלים עם התשובה הזו. אם אני אחליף לקירור אחר...הטמפרטורה תרד? אם כן בכמה...מישהו שכבר ניסה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.