עבור לתוכן

איזה כרטיס עדיף?

Featured Replies

פורסם

LEADTEK - WinFast TV2000 XP - Retail

LEADTEK - WinFast TV2000 XP Deluxe - Retail

LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail

שלום אני רוצה לקנות כטיס טוב אבל לא ממש מבין בנושא עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי אף תרד שבו ענו על השאלות נשאלות...

יש לי 3 שאלות:

1)באיזה כרטיס מסף האיכות עדיפה ובכלל העם תיהיה פחות טובה מטלוויזיה

2)עד כמה זה מעמיס על המחשב אם אני מקליט באיכות טובה..האם המחשב שלי ישפיק לי(אי אם די 3000 +512 מגבייט)

3)על איזה מהכרטיסים אתם ממליצים מה האבדל בינהם והאם אפרש במחיר משתלם בסוף?

תושה מראש

פורסם

כל הכרטיסים האלה תופסים הרבה משאבים

הכי מומלץ הוא PVR-150 של Hauppauge , שעולה 800 ש"ח

הנה לינק על PVR-250 של Hauppauge (שהוא שווה ל-PVR-150?)

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewArticle&sg=hardware&id=64

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה.

הבעיה שלי היא תקציב שהוא עד 400 :'(

לגבי המשאבים שזה תופס האם זה יעבוד חלק ויקליט חלק באיכות תמונה טובה והאם בוזמנית אוכל להשתמש בתוכנות אחרות ברקע?

ואני די מתלבט האם לקנות טלויזיה או כרטיס למשחשב.. אז אם תגידו שאין כרטיס שווה עד 400 שח שיהיה באיכות תמונה לא פחות מטלוויזיה אז אני אוותר.. אולי יש חברות אחרות חוץ מלידטק פשוט שמעתי שהם די טובים.. אבל על תשכחו התקציב...

פורסם

כאשר אתה מקליט למחשב דרך הכרטיס טלויזיה , לא כדאי לעשות כלום במחשב ,בגלל שזה יכול ליצור קרטועים בהקלטה

על כל פנים , תשובה יותר ספיציפית אפשר לדעת לפי המיפרט שלך

לגבי התקציב 400 ש"ח , בסכום הזה אתה יכול לקנות כרטיס טלויזיה רגיל (יש הרבה ) האיכות פחות טובה , אבל סבירה

כמובן שהכרטיס טלויזיה לא כולל יכולות עריכה בחומרה !

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי.. המפרט שלי זה אי אמ די 3000+ 512 זכרון פנימי לוח אם של גיגביט וזה נראה לי מספיק...

זה מה שאני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה רגיל כי אני לא צריך משהוא מיוחד רק שיקליט לי למחשב ויציג איכות תמונה טובה בגלל זה הבאתי 3 דוגמאות של כרטיסים בינוניים מ 300 עד 400 שח ורציתי לדעת מה הבדל בינם ובכלל איזה כרטיס עדיף מהכרטיסים הזולים...

פורסם

Leadtek היא חברה ידוע בתחום הזה וטובה , כל הדגמים יתנו אותה איכות תמונה , ההבדלים זה ביכולות העריכה .

לפי מה שהבנתי , אתה יכול ללכת על הגירסה הכי זולה

פורסם
  • מחבר

אוקיי. תודה.

כך כנראה יעשה.. רק שחבר שלי אמר לי שביותר יקר יש שובב יותר טוב שמעביד את המידה ובכך מעמיס פחות על המחשב.. אם למשהוא יש משהא חדש להוסיף אסמך ובנתיים הנושא סגור..

אני אקח את בLEADTEK - WinFast TV2000 XP - Retail

פורסם

בEXPERT יש שבב שמעבד אותות ב10 ביט לעומת 8 ביט בשאר הכרטיסים של החברה (הזולים יותר כמובן...).

אני לא יודע אם זה אכן מוריד מהעומס על המחשב, אך זה בהחלט מפיק איכות תמונה טובה יותר...

פורסם
  • מחבר

הבנתי עכשיו מצאתי כתבה מענינית על Leadtek WinFast TV 2000XP Deluxe

http://www.slcentral.com/leadtek-winfast-tv-2000-xp-deluxe/page7.php

שאומרת שהכרטיס די טוב ומצאתי עוד כתבה ששמה הוא קיבל ציון יותר נמוך

http://modtown.co.uk/mt/review2.php?id=leadtekwinfast

כמו שהבנתי רק בexpert יש אבדל באיכות תמונה ובין שני הזולים יותר אין עכשיו האבדל בין Leadtek WinFast TV 2000XP ל Deluxe

70 שקל וזה די הרבה ועל רגיל לא דלוקס לא מצאתי שום סקרים אבל נראה לי שאין אבדל גדול ששווה 70 שח אני עוד אחשוב על הexpert בנתיים תודה אתם מוזמנים להוסיף עוד דעות ולשלוח לינקים לאתרים שמסבירים את הנושא ובנתיים תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים