פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אני לא יודע אם דובר פה על זה או מישהו הציע וגם לא יצא לי לראות פה שמישהו הסיר לחלוטין את הצבע מהמארז אבל בכל מקרה החלטתי לספר על החומר הזה יש חומר שקוראים לו דלסול 436 החומר מיועד להסיר צבעי שמן,פוליאורטן,אפוקסי,אטמים,צבעי לטקס וקליה בתנור ממשטחי עץ,מתכת וזכוכית ראיתי את החומר הזה באינטרסול(אבא שלי כנראה לא רצה לספר לי עליו ) מריחת החומר ותוצאה
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר לא, החלק הזה הוא ממארז 6A19 יש 2 שכבות למארז הזה צבע אפור כזה(כנראה הפריימר?)וצבע שחור (במקרה שלי)כנראה הצבע החום זה חלק מהשכבה האפורהשכחתי לציין את המחיר של זה 34 שקל
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים איזה פצצה..! עם מה משפשפים את החומר??זה באמת יכול להקל במקום לשייף את כל הצבע!
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אואו מגניב, שמעתי על משהו דומה פעם אבל שחיפשתי את זה לא מצאתי בהום סנטר אין ובשום חנות של טמבור (חיפשתי ב 5 כאלו) לא יודעים בכלל על מה אני מדבר
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר בהום סנטר/אייס בספק אם אפשר למצוא את הדבר הזה אבא שלי קנה את זה מחנות בשם קורש היא נמצאת בבת ים בפינת רוטשילד רחוב הרצל יש לו כל דבר שקשור לבניין ודברים בסגנון של זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.