עבור לתוכן

WOW!!!!!!!!!!!!!!! זה כמעט גרם לי לשווץ...

Featured Replies

פורסם

בעודי משחק GTA3, המשחק לרגע עוצר. אני שומע את הסידירום X50 של אסוס גונח תחת העומס הרב שלו, והמחשב מאט בגלל הקריאה. אני אמר לעצמי, כוס עמק למה דווקא עכשיו, וצעקתי לעבר המחשב "תפסיק עם זה יא בן-יונה! די כבר!!!!!" ופתאום: "בום!!!!!", אני רואה את זרוע הסידירום נפתחת בזווית העין וחתיכות דיסק עפות לכל עבר. אלוהים ישמור! מה זה הדבר הזה! הסידירום התפוצף לכל הכיוונים המזדרגגים... תמיד חשבתי שזה סיפורי סרק על סידירומים של אסוס, לא האמנתי להם עד שראיתי ושעמתי את זה במו עיניי ואוזני!

אנ

• תגובות 43
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קטלני ביותר, עכשיו המחבלים ילכו לאוטובוסים עם מחשבים ניידים מציודים בכונני Asus. :)

פורסם

LOL

טכנולוגיה למניעת העתקת משחקים ותוכנות.. ;D

הכונן נפגם מבפנים?

הוא "מעלה" דיסקים עכשיו?

פורסם

אתה רציני ? פיצוץ פיזי חזק ? :o

פורסם

מקווה שהיה לך גיבוי למשחק :lol:

פורסם

LOL

טכנולוגיה למניעת העתקת משחקים ותוכנות.. ;D

הכונן נפגם מבפנים?

הוא "מעלה" דיסקים עכשיו?

פורסם

הכונן "נקרע" מהצד האחורי שלו, או בקיצור הזדיין לו גם התחת. הוא התפוצץ גם לכיוון החיבור של הIDE.

פתחתי אותו המנגון שלו קרוע מבפנים לגמרי, ומלא בשביבים של דיסק. זה פשוט מדהים לא נשאר אפילו חלק אחד שלהם שיכול להראות כמו דיסק, הכל פשוט שביבים.

בנוגע לפיצוץ: זה היה מספיק חזק בשביל לעשות לי צפצוף חלש באוזן לכמה רגעים.

פורסם

cool זה פגע בלוח אם ? יו צריך לשים סטיקר שכתוב "אזהרה הדיסק יכול להתפוצץ ולהרוס לכם את המחשב אז כי להגן אלכים תתרחקו כשאתם שומעים את הדיסק מסתובב טוב?"

אגב אני מקווה ששמרתה לפני שזה היתפוצץ

פורסם

cool זה פגע בלוח אם ? יו צריך לשים סטיקר שכתוב "אזהרה הדיסק יכול להתפוצץ ולהרוס לכם את המחשב אז כי להגן אלכים תתרחקו כשאתם שומעים את הדיסק מסתובב טוב?"

אגב אני מקווה ששמרתה לפני שזה היתפוצץ

זה היה בסצינה מאוד חשובה של המשחק רגע לפני שסיימתי שלב.

פורסם

פשש..

אתה מוזמן לשלוח את התמונות לגלרית המודינג של HWZONE.

LOL...

פורסם

פשש..

אתה מוזמן לשלוח את התמונות לגלרית המודינג של HWZONE.

LOL...

תהיה בטוח שבתור ואנדליסט מושבע לא נשארתי חייב לסידירום הזה והוא כבר עבר התעללות פיזית קשה ביותר במהלך "הנתיחה שלאחר המוות"... :asthanos:

פורסם

LOL good CD-ROM ........ :o

פורסם

גם אחרי המודינג הסופני..

ש לי הרד דיסק שגם אכזב אותי, פירקתי אותו, ועם פטיש, גרמתי לו ללא מעט בד סקטור..

אתה מוזמן לשלוח תמונות שלו, גם אחרי הנחיתה..

אגב, יש לך עוד את התמונות מהמודינג שהעברת הכרטיס הזה של ATI, RAGE128? (אם אני לא טועה..)

COM

פורסם

גם אחרי המודינג הסופני..

ש לי הרד דיסק שגם אכזב אותי, פירקתי אותו, ועם פטיש, גרמתי לו ללא מעט בד סקטור..

אתה מוזמן לשלוח תמונות שלו, גם אחרי הנחיתה..

אגב, יש לך עוד את התמונות מהמודינג שהעברת הכרטיס הזה של ATI, RAGE128? (אם אני לא טועה..)

COM

בודאי!

כמו שיש סמלים אוונגליסטים, אז אצלי יש מוזיאון לתמונות ונדאליסטים.

אתה לא ראית את גלריית המודינג של רחיבי חומרה ישנים ששוכבים אצלי, ומה שעבר עליהם. שלא נדע מצרות.

פורסם

שתף אותנו.. (אותי.. ;D)

במחשבה שניה... מחר...

הולך לישון במחשבה על האסוס המרוסק שלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים