פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים עידכנתי דרייברים אחרונים והמסך השתגע מישהוא מכיר את התופעה?יש לי ראדון 9700[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים הבנתי את הבעיה, ממש פשוטה. 1) תכתוב מה הבעיה ,אתה יודע זה איכשהו זה יעזור לנו.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אני לא מבין מה הבעיה שלכם להבין את הבעיה? הוא עדכן דריוורים ובתמונה אפשר לראות מה שקרה.בקיצור...תעשה Uninstall לדריוורים.ריסט למחשב.תתקין את DriverCleaner ( נדמה לי שככה קוראים לתוכנה )תסגור את האנטי-ווירוסתתקין את הדריוורים האחרונים מהאתר של ATI. ( לא ביטא )
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר עשיתי כבר את כל זה, זה התוצאה אחרי הסרת הדרייבר והתקנת דרייבר חדש (לא ביטא)
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים לא בטוח שזה יעזור לו,אבל..התחל > כל התוכניות > עזרים > כלי מערכת > שחזור מערכת.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר xp חדש לאחר פירמוט זה רק דרייברים.....שאני מסיר אותם לגמרי או מעדכן דרייבר ישן הכל פועל יופי
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אז מה הבעיה תשאר עם הדריוור הישן, אולי יש בעיות עם הדריוורים החדשים לכרטיס שלך. אתה גם יכול לנסות דריוורים של חברות אחרות.
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר בטח שיש בעייה כי כל דרייבר חדש מתקן אי אלו בעיות כאלו ואחרות במשחקים חדשים כמו בעיות גימגום למינהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.