עבור לתוכן

קיבלתי את ה6600GT השני:) עכשיו הולך לחבר אותו

Featured Replies

פורסם

תגידו אפשר לעשות SLI ל6800U ו6600GT?

• תגובות 31
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא!

חייב אותו כרטיס ומאותו סוג... :xyxthumbs:

פורסם

כמה זמן לוקח לחבר כרטיס מסך? :silly:

פורסם

זה תלוי עם אתה רוצה לחבר אותו או לא.....חחחחחחחחחחחח

לא צריך איזה מפצל מיוחד ??... בישביל לחבר 2 כרטסים למסך 1?

פורסם

אני חושב שבגלל שהSLI כל כך חדש בשוק הביצועים הם עדין נחותים.

אבל עם דרייברים חדשים וטובים אני מאמין ששני 6600GT בSLI יהיו טובים יותר מ6800GT.

פורסם

6600GT פשוט נחות כי יש לו פחות צינורות עיבוד

עדיף SLI של 6800NU בהרבה אבל יש אותו בכלל בPCIE?

פורסם

יש יש ראיתי בזיגזאג

פורסם
  • מחבר

החנות הזאת מפגרת אני אומר לכם (לא אזכיר שמות:)), התקשרו שאני אבוא לקחת..נסעתי לקחת את הכרטיס, ומה אני רואה? אמנם הוא GIGABYTE ואמנם הוא 6600GT אבל מה? הדגם שלו זה הVP...ושלי זה D!! לפי האתר של גי'גבייט הם לא יעבדו בSLI...אז עכשיו הם מחזירים את זה ומביאים D..מניאקים:)

מצטער שהרעלתי אתכם כבר על בנצ'ים..ואגב, יש כמה משחקים (וכמעט כל הבנצ'מרקים) ש2 6600GT עולים על 6800GT..ככה ש6800GT לא "בהרבה" יותר טוב כמו שאנשים כתבו פה.

פורסם

החנות הזאת מפגרת אני אומר לכם (לא אזכיר שמות:)),  התקשרו שאני אבוא לקחת..נסעתי לקחת את הכרטיס, ומה אני רואה? אמנם הוא GIGABYTE ואמנם הוא 6600GT אבל מה? הדגם שלו זה הVP...ושלי זה D!! לפי האתר של גי'גבייט הם לא יעבדו בSLI...אז עכשיו הם מחזירים את זה ומביאים D..מניאקים:)

מצטער שהרעלתי אתכם כבר על בנצ'ים..ואגב, יש כמה משחקים (וכמעט כל הבנצ'מרקים) ש2 6600GT עולים על 6800GT..ככה ש6800GT לא "בהרבה" יותר טוב כמו שאנשים כתבו פה.

ברזולוציות נמוכות ובלי פילטרים גם ה6600GT SLI וגם 6800GT מריצים משחקים בFPS הרבה יותר משחיק, אז זה לא ממש משנה..

כל הנקודה זה שתחת רזולוציות גבוהות ופילטרים גבוהים ה6600GT ייפול כמו אבן, בעוד שב6800GT הנפילה לא תהיה כזאת חזקה..

בכל מקרה גם זה חזק וגם זה חזק, לכן מה שצריך להכריע זה השיקול הכלכלי, וה6800GT משתלם יותר.

פורסם

בבנצים 3DMARK 03 ו-3DMARK 05 ה-6600GT ב-SLI , מוביל על ה-6800GT

במשחקים זה הפוך

פורסם

ברזולוציות נמוכות ובלי פילטרים גם ה6600GT SLI וגם 6800GT מריצים משחקים בFPS הרבה יותר משחיק, אז זה לא ממש משנה..

כל הנקודה זה שתחת רזולוציות גבוהות ופילטרים גבוהים ה6600GT ייפול כמו אבן, בעוד שב6800GT הנפילה לא תהיה כזאת חזקה..

בכל מקרה גם זה חזק וגם זה חזק, לכן מה שצריך להכריע זה השיקול הכלכלי, וה6800GT משתלם יותר.

במשחקים שתומכים בSLI כן, והרשימה הזאת מאוד מצומצמת.

פורסם

במשחקים שתומכים בSLI כן, והרשימה הזאת מאוד מצומצמת.

מצטער, לא הבנתי אותך...

תוכל להסביר את עצמך טוב יותר?

פורסם

שמשחקים לא תומכים באופן 'טבעי' בSLI,

הדרייבר צריך להכיל אופטימיזציות ספציפיות לתוכנית כדי שינצל את הSLI

פורסם

וnVidia עובדת כדי לפתח דריבר שינצל בצורה טובה את הSLI, לא? כי אני חושב שפוטנציאל יש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים