פורסם 2002 ביוני 3023 שנים אני מאושר עד הגג! קבלתי עכשיו את המעבד והזכרון שהזמנתי דרך חבר מ-newegg! זכרון: Samsung PC2700 256MB מקורי, שבבי הזכרון הם CTL הטובים ולא ה-DTL המסריחים, מה שאומר 209 על 2-2-2T1. מעבד: AthlonXP1600+, הוא לא סתם עוד אתלון, אלא עם סטפינג AROIA Y! הכי חדיש והכי טוב! נ.ב שאני אחליט על לוח אם אני ארכיב הכל ואודיע לכם. :smoke:
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים מוכן לפרט עוד על הסטפינג?מקווה שתגיע רחוק עם המעבד. (זה בשביל לבצת פרויקט אוברקלוק, נכון?)
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים מחבר מוכן לפרט עוד על הסטפינג?מקווה שתגיע רחוק עם המעבד. (זה בשביל לבצת פרויקט אוברקלוק, נכון?)אין לי הרבה מה להגיד לך, אני יודע שהוא עושה1800Mhz+ על 1.85.המטרה שלי היא לעשות 200*10, או יותר. ;D
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים מזל טוב בקרוב תראו אותי אצל tuxx עושה לו ניסויים על המחשב.... אני יכול להגיד לך איפה הוא גר ;D מזל טוב עידו
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים אולי תוכל לעשות השוואה עם ה-1.6A.. של קובי.נבדוק למי יש Value יותר גבוה..נ.ב קובי כבר הצליח לעשות פוסט ב-3גי'גה, אבל הארדדיסק התפגר.
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים מחבר גם אם הדיסק לא היה מתפגר הוא עדיין לא עושה 3Ghz, לא יעזור, אתמול שנה אני והוא ניסינו לבדוק למה ה-Windows רץ לאט על באס של 155+. אחרי שאני אפתח את המכפלה ויעשה כמה שיונים בלוח אם, אנחנו נעשה את ההשוואה. נ.ב קובי, תיהיה מוכן!
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים אולי תוכל לעשות השוואה עם ה-1.6A.. של קובי. נבדוק למי יש Value יותר גבוה.. נ.ב קובי כבר הצליח לעשות פוסט ב-3גי'גה, אבל הארדדיסק התפגר. למה רק לי אין כסף להחליף את הפנטיום 3 שלי?! עשו טובה, פרסמו את "יומן" המסע של המעבד הזה, לפני שכבר לא יהיה רלונטי, אתה יודע, כבר מפסיקים ליצר אותו.. COM.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.