פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים טוב,אני מניח שזה "תירוץ" די טוב להשאר עם הלוח. אבל לי היה SIS ואני יודע איך זה קיצר, למה לא הוספת עוד לדים לקישוט המארז מקדימה?
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר זה משהו שאני באמת מתכוון לעשות , אני חשבתי על זה ואני הולך לשים שני UB כחולים בכיסוי של הפלופי(וכנראה יהיו עוד כמה במקומות שונים)
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים נשמע טוב.בהצלחה.מקודם אמרת שאתה צובע את ה CD.אולי תצבע את שניהם ושים עליהם לדים? (אני חושב שלד ירוק יותר יתאים לFloppy וה UB הכחולים לCD.)
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים מחבר למה לצבוע את הכיסוי של הפלופי? הוא ממילא בצבע של המארז וזה מתאים ומשתלב ככה.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים פשש יפה רצח... אולי תעשה משהווא עם המאוור מקדימה יצא יפה רצח..אולי איזה לד או משהוא... וצצביע יעזור! תמשיך ככה :yelclap:
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים אהה,יש לי עוד הצעה.פעם היה לי מארז נחמד כזה עם מאוור ציבעוני למטה.אז מה שאני מציע,שתעשה זאת.קח מאוור קטן (או בינוני,תלוי במקום)ושים מתחתיו כמה לדים. וזה יראה כמו שערת צבעים. ממש מדהים.אגב,יש לי עוד הצעה.במקום לשים את הלדים מתחת למאוור,שים אותם (ותקשור חזק) על המאוור. זה יראה פי שתים יותר יפה.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים יפה מאוד מתן, קבל ח"ח על העבודה המצויונת ועל הביצוע המושלם.. ואם יש לך עידכונים לגבי המודינג,אל תשכח לשלוח לי,יש לי מקום לאכסון בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.