עבור לתוכן

פרוייקט המודינג שלי.

Featured Replies

פורסם

אוקיי , אז זה הפרוייקט שלי:

PICT0083.JPG

PICT0082.JPG

PICT0081.JPG

PICT0080.JPG

PICT0079.JPG

PICT0078.JPG

PICT0077.JPG

PICT0076.JPG

PICT0075.JPG

PICT0074.JPG

PICT0072.JPG

אם יש לכם שאלות , אני אשמח לענות.

מצפה לתגובות ;)

נ.ב - אסף , פירסמתי רק בגלל שביקשת :P

• תגובות 32
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאוד!! :)

אל תעצור כאן, יש פה עוד הרבה פוטנציאל - תמשיך עם זה הלאה!

פורסם

יפה מאוד, מה זה מעל הכונן CD ? (ואיזה MOTHERBOARD זה?)

פורסם
  • מחבר

זה סתם מאוורר שלקחתי ממעבד סלרון ישן.

Gigabyte 8S655FX -U

לוח גרוע...(SIS)

פורסם

תגיד לי שלא באמת שמת שם מאוורר של מעבד סלוט... מה זה נותן לך?

ולמה המאוורר התחתון מחובר מחוץ למארז ולא בתוכו?

אהבתי את החלון הענק :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

למען האמת , זה לא נותן כלום , אבל שמתי אותו שם רק כדי לחסות את השטח הריק.

ואת המאווררים(שזה לא רק התחתון בחוץ... גם הזה של הלדים בחוץ) אני כבר יכניס פנימה.

(מוזר שגם אתה חשבת שרק המאוור התחתון בחוץ , מה המאוורר של הלדים באמת נראה כאילו הוא בתוך המארז?)

תודה לכם על התגובות , אני יודע שיש עוד למהשיך ולשפר ואני אשמח מאוד אם תתנו כל מני רעיונות לשיפורים.

(המודינג הבא זה צביעת כונן הסידי)

פורסם

גם לי זה נראה כאילו רק המאורר השחור בחוץ, כנראה סתם בגלל הצבע של המאורר ו\או הזווית צילום.

אהבתי מאוד את המוד, חלון ענק מרשים, סידור נוח מאוד של המארז.

אני ממליץ על צביעה קלה של כנפי המאוררים, יתן להם לוק יותר מיוחד מסתם מאורר שחור.

אתה יכול להדביק נייר שחור למטה באיזור האפור לראות איך זה יראה, עם סידי שחור יכול להשתלב יפה, אבל כדאי לראות איך זה עם סתם נייר לפני הצביעה (לא להרוס ::))

הורדת גרילים, או לפחות הגריל מאחורה, הוא לא תורם לכלום (אבק לא יכנס משם) וזה סתם מגביל את המאורר.

שהסידי יצבע לשחור אני חושב שהמאורר של ה SLOT1 לא ישתלב כל כך, אז כדאי לארגן כיסוי רגיל של 5.25 ולצבוע בשחור

סחטן על ה UFO! רק לא ממש הבנתי איך הקליפסים תופסים אותו.. אם הבנתי נכון הם מעוקמים בחצי עיגול, זה תופס אותו מספיק חזק? זה לא פוגע בקליפסים?

וזהו בעצם אני לא ממש במיטבי אז אין לי הרבה מה להגיב חוץ מכל הכבוד, לוק נקי והכי חשוב ביתי ונוח, גם הציוד וגם זרימת האוויר מוצלחים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
אהבתי מאוד את המוד, חלון ענק מרשים, סידור נוח מאוד של המארז.

תודה.

אני ממליץ על צביעה קלה של כנפי המאוררים, יתן להם לוק יותר מיוחד מסתם מאורר שחור.

עם מה בדיוק לצבוע את הכנפיים? ספריי רגיל יעזור או שצריך משהו אחר?

זה נשמע רעיון טוב , אני בטוח שזה יוסיף הרבה ליופי.

אתה יכול להדביק נייר שחור למטה באיזור האפור לראות איך זה יראה, עם סידי שחור יכול להשתלב יפה, אבל כדאי לראות איך זה עם סתם נייר לפני הצביעה (לא להרוס Roll Eyes)

צודק , אני ינסה לעשות את זה.

הורדת גרילים, או לפחות הגריל מאחורה, הוא לא תורם לכלום (אבק לא יכנס משם) וזה סתם מגביל את המאורר.

יש לי גריל אחד שצריך להוריד , בהזדמנות אני יוריד אותו.

שהסידי יצבע לשחור אני חושב שהמאורר של ה SLOT1 לא ישתלב כל כך, אז כדאי לארגן כיסוי רגיל של 5.25 ולצבוע בשחור

יש מצב שהוא לא יתאים , מקסימום אני ישים שם כיסוי שיהיה בצבע שחור(יש לי כבר אחד מוכן)

סחטן על ה UFO! רק לא ממש הבנתי איך הקליפסים תופסים אותו.. אם הבנתי נכון הם מעוקמים בחצי עיגול, זה תופס אותו מספיק חזק? זה לא פוגע בקליפסים?

אתה הבנת נכון , לא יודע איך הגעתי למצב שחיברתי אותם ככה , אבל הוא תפוס חזק והקליפסים לא נפגעו לפי מה שראיתי.

ושוב תודה על ההצעות , את חלקן אני יבצע כבר מחר :)

פורסם

העיקר שהוא תפוס טוב ;)

בקשר לצביעה, ספריי יהיה טוב במידה ואתה מפרק את הכנפיים מהמסגרת, וצובע אותם ממרחק, אחרת מתישב יותר מידי צבע, זה גם לא יוצא יפה וגם קצת מכביד על כל העניין, יכול להגדיל את מימדי הכנפיים מה שיגרום לסיבוב לא חלק... אז פשוט צביעה עדינה מרחוק.

המלצה שלי אחרי שזה יתיבש גם לעבור עם שכבת ספריי לקה, לא מחייב, אבל זה בהחלט שומר על הצבע לאורך זמן, לא משאיר סימני אצבעות ועוד...

פורסם

סחטיין :yelclap::xyxthumbs:

תמשיך ככה...

ממצפים לראות עוד עידכונים!

רק שאלה אחת - הUFO הזה - מצליח להאיר לך ככה את המארז?! או שמא יש לך איזה קטודה שמתחבאת?

פורסם

תמשיך ככה...

רק שאלה אחת - הUFO הזה - מצליח להאיר לך ככה את המארז?! או שמא יש לך איזה קטודה שמתחבאת?

הUFO לא מפיץ אור, יש לו לדים ל"אורגן אורות", המארז שלו מואר ע"י קטודה (נדמה לי של סאן בים), תוכל לראות אותה בתמונות האמצעיות (ממוקמת בתחתית המארז).

פורסם
  • מחבר

תמשיך ככה...

כמו שרועי רשם כבר , האור שמופץ בתוך המארז הוא מהקטודה(והיא לא של סאן בים , היא נקנתה בגרמניה וזאת חברה לא ידועה) בנוסף לאורגן אורות של ה-UFO שדרך אגב מאיר לי חלק גדול מהקיר שנמא מול המארז.

תודה , יש עוד כמה מודים שאני ככל הנראה יבצע היום , אני מאמין שאת כל הרעיונות שהציעו לי אני יסיים הכל עוד השבוע הזה.

כשיהיו עידכונים אני יודיע :)

פורסם

מודינג חמוד מאוד !!!! :xyxthumbs:

פורסם

פשש.. :)

אבל אם יש לך לוח גרוע,למה אתה לא מחליף לאיזה Nforce 4 חזק?

פורסם
  • מחבר

כי אין לי כסף לזה כרגע? :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים