פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אני אפעם לא שמעתי שהוא אמר שהוא רצח את רבין בגלל אמונה דתית או משהוזה היה סיבה אידאולוגית... אבל בסדר... מותר לך לשנות מה שבא לך... הרי כל החיים שלך הם מה שאתה יוצר לעצמך....וגם מי שרוצח בגלל אמונה דתית (או כל סיבה אחרת) הוא טיפש.. פשוט טיפש... לא קשה יותר מדי לקרוא פסוק אחד כתוב בוא לא תרצח ולהסיק שאסור לרצוח....עריכה:אגב, RTPC, אם אני לא טועה חז"ל אמרו את המשפט הנ"ל.לא.אני אגלה כי אתם לא תדעו... זה משיר שיש בקבלת שבת שנכתב ע"י שלמה הלוי
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים בתור מישהו שלא ידע מי כתב את התקווה לא הייתי מדבר על בורותהמשפט איש באמונתו יחיה הוא נכון והכוונה היא לא שיעשה מה שבא לואלא שיאמין במה שהוא רוצה, מה פה לא ברור? אז מה אם יש רוצחים?איפה בדיוק זה מתקשר למשפט? יגאל אמיר הי"ד רצח את רבין ז"ל בגלל פסק הלכה שהתיר את זה
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מה שמסוכן אצל הדוסים זה שיכול לקום בן אדם אחד(רב לצורך העניין) ולהחליט להוציא פסק הלכה שאומר שמותר לרצוח ראש ממשלה בנסיבות מסויימותמה שעוד יותר מסוכן זה שיש אנשים שגם יקשיבו לו(ולא מעט)
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים טוב, אנשים, צאו מהויכוח .זאת היתה הערת אגב, (חשובה אמנם) אבל בחיים לא דמיינתי שזה יגיע לויכוח לא קשור כזה עכשיו
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים נראה לי הכי מסוכן זה עוד תגובה טיפשית ממך אומריים שעשו פולסא דנורא לרבין.. אני לאדע.... ואני גם לא ראיתי עדיין בשולחן ארוך (אם אתם יודעים מה זה) פסק הלכה שמותר לרצוח את רבין.... בסדר אני אפסיק עם הדיון...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים 1. שולחן ערוך ולא ארוך2. רב מטומטם (אולי כמה) הוציאו דין מוסר על רבין מה שנתן לזבל לגיטימציה לרצוח
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים נראה לי הכי מסוכן זה עוד תגובה טיפשית ממך אומריים שעשו פולסא דנורא לרבין.. אני לאדע.... ואני גם לא ראיתי עדיין בשולחן ארוך (אם אתם יודעים מה זה) פסק הלכה שמותר לרצוח את רבין.... בסדר אני אפסיק עם הדיון... חוץ מלקרוא תנ"ך אני רואה שלא מלמדים אותכם לקרוא בבית ספר נכון? אתת כניראה כל כך טיפש שאתה ממציא שטויות מתוך התגובות שלי אני לא אמרתי שהיה פסק הלכה להרוג את רבין דיברתי על מצב היפוטתי שיכול לקרות... יש מבין? נכנס למוח?? למה יש כל כך הרבה טמטום בעולם
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים 1. צודק 2. מכפת לכם אם עשו לו פולסא דנורא או לא? אתם לא מאמינים בזה.. בשבילכם זה כמו שאני ארקוד במעגל ואגיד אובובובו אז אתם לא מאמינים אבל מתי שנוח לכם להאשים דוסים במשהו אתם כן מאמינים בזה?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים למה להתנהג כמו ילדים קטנים. RTPC אפשר להגיד איש באמונת יחיה, הרבה אומרים ככה, אבל המשפט הנכון הוא כמו שכתוב "צדיק באמונתו יחיה"ודווקא אתה כאדם דתי RTPC אמור לדעת....לא ראיתי עדיין בשולחן ארוך (אם אתם יודעים מה זה) פסק הלכה שמותר לרצוח את רבין........שזה הכל בפרשנות. וזה מה שמסוכן.ואגב זה שולחן ערוך, וכן עשו לו פולסא דנורא
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אז אתם לא מאמינים אבל מתי שנוח לכם להאשים דוסים במשהו אתם כן מאמינים בזה? את מי בדיוק אתה רוצה שנאשים ברצח רבין?? את שינוי ואת טומי לפיד?? :
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים לא קשור בכלל לפולסא דנורא ברגע שהוציאו עליו דין מוסר זה היה מוצדק מבחינתו לרצוח אותו
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים רגע אז תנו לי להבין אתם מאמינים שפולסא דנורא זה באמת משהו שיכול לגרום למישהו למות?אהההה אז אתם כן מאמינים ברוחניות וכל זה... סבבה....ותגידו רגע... למה כל פעם שכתוב בעיתון אדם חרדי עשה ככה וככה אתם אומרים "החרדים האלה" אולי לא שמתם לב.. אבל מתי שלא כתוב חרדי זה אומר שחילוני עשה את זה... וזה 90% מהזמן.... החילוניים האלה...והסיבה שהוא רצח את רבין הייתה אידאולוגית הוא לא החליט כי היה או לא היה פסק הלכה.....
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אנחנו לא אומרים שהפולסא דינורה הרג אותו, אבל זה נתן לגיטימיות לרצוח אותו, ולך תדע אולי בלי זה אולי הוא לא היה רוצח אותו
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים הסיבה שאומרים "החרדים האלה" היא שבניגוד לחילוניים שאצלם כל אחד עושה וחושב מה שבא לו(כמובן בגבולות המוסר והשכל הישר), אצל החרדים יש מספר מצומצם של אנשים שחושבים בשביל כולם ומצווים על כולם בשם אלוהים לעשות דבר זה או אחרבגלל זה יותר קל להתייחס אל החרדים כאל גוף אחד. פשוט מהסיבה שזה לא רחוק מהאמתולא מדובר פה בגיזענות אלא פשוט תסתכלו איך פסק דין של רב משפיע על כל החרדים
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים תראו כתוב באמת לא תרצח... זה אפחד לא יכול להגיד שלא כתובאבל גם מותר להוציא להורג לפי היהדות... אני לא מתכוון להיכנס לוויכוח האם היה מגיע לרבין למות או לא....איך בכלל הגענו לנושא?בארטון.... מתי שאתה קורא שאדם חרדי עשה ככה וככה אתה ישר נכנס למצב של "זה לא בסדר איך הוא מעז" אבל אם אתה קורא אותו דבר בלי שכתוב אדם חרדי אתה עובר לדף הבא של העיתון.... אני זוכר טוב מאוד שלפני חודש בערך היה בYNET כתבה בתלמוד תורה מורה הכה תלמיד כי הוא הפריע לו באמצע הרצאה על הינתקות...תגובה של כל אדם (חילוני) הייתה ישר בטח משהו כמו "הדוסים האלה!!!"אני לא כל כך האמנתי לסיפור..למחרת אני פותח את ידיעות אני רואה כתבה... בבית ספר תורני (שזה ממש משמ לא תלמוד תורה!!! כי בתלמוד תורה 90% מהלימודים זה תורה והשאר לימודי חול ובבית צפר תורני תוכנית הלימודים דומה לבית צפר חילוני רק שיש בבית הספר יותר ערכים תורניים) מורה מחליף הכה תלמידאז איכשהו הם הגיעו מזה שמורה מחליף בבית צפר תורני למורה בתלמוד תורההתנצלות כמובן לא הייתה.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.