פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים שלוםיש לי כרטיס מסך gf 4 mx 420ויש לי את הדריברים שקבלתי עם הקופסא והם פאנן וטוביםעכשיו, לא מזמן, אני מקבל הודעה בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ש-Problem blablaanvshell.exe faild to run זה קובץ הפעלה של כרטיס מסך... ואני לא יודע מה לעשותאני מקבל ERROR REPORTכאילו ההודעה הזאת ש-anvshell פשוט לא עולה, ובכל פעם שאני מנסה לעלות, אותה בעיה של הווינדוס.מה עושים ? איך עושים שהקובץ יעלה בלי בעיה ? בתודה מראש לעוזרים <3
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אני ממליץ על הסרת ה DRIVERS של ASUS והתקנת ה FORCEWARE של NVIDIA מהאתר שלהם..אם אתה ממש צריך את ה DRIVERS של ASUS פשוט תסיר אותם ותתקין מההתחלה..
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר מדוע? עשיתי בדיקה מקיפה, והמסקנה שלי הייתה שהדריברים אשר היו באתר של NVIDIA גרועים בהרבה מאשר הדריברים הנ"ליש איזהשהיא המלצה, אחרת חוץ מאלה שבאתר של NVIDIA ? כאלה שהם עם טוויקים ומביאים HIGHEST PERFORMANCE ? אני ממש זקוק לדריברים הכי חזקים שקיימים חוץ ממה שיש לי :[בתודה
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מדוע? עשיתי בדיקה מקיפה, והמסקנה שלי הייתה שהדריברים אשר היו באתר של NVIDIA גרועים בהרבה מאשר הדריברים הנ"ליש איזהשהיא המלצה, אחרת חוץ מאלה שבאתר של NVIDIA ? כאלה שהם עם טוויקים ומביאים HIGHEST PERFORMANCE ? אני ממש זקוק לדריברים הכי חזקים שקיימים חוץ ממה שיש לי :[בתודהדבר ראשון, פשוט תסיר אותם לגמרי, ותתקין אותם מחדש...דבר שני, איזה בדיקה מקיפה עשית, שהגעת למסקנה שה ASUS יותר טובים מה NVIDIA ? (אתה תמיד יכול להוריד פילטרים ודברים כאלו...).
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר לא זה לא זה... אני לא כזה פרו בדברים האלה, הבדיקה שעשיתי היא התקנתי תחילה את הדריברים של NVIDIA, ובדקתי FPS וביצועים במספר משחקים לאחר מכן, מסקנתי הייתה שה-ASUS הביא לביצועים גבוהים בהרבה מאשר ה-NVIDIA.. אני מחפש דריברים טובים וחזקים פשוט לא יודע איזה, לא מבין בזה כול כך :[ עכשיו ניסיתי למחוק ולהתקין, לא הלך לי אותה בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.