פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים שמעתי שאפשר להשיג מאוורר למארז שפועל במתח של 220V.יש לזה יתרון מאוד גבוה - מכיון שהוא חיצוני מהספק אתה חוסך רעש חשמלי משאר חלקי המחשב.הוא יותר אמין (תחושת בטן).אם הספק שלך חלש אתה חוסך כמה גרושים.ככל שיש פחות רעש אלקטרוני בסביבת המחשב, הזכרונות, והמעבד (AMD בעיקר) עובדים בצורה מהירה יותר, במיוחד בOC.השאלה היא איפה אפשר להשיג? כמה זה עולה?תודה לכולם.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים ממש לא כדי לסים אחד כזה בתוך המחשב היה לי 2 של 120 וזה פשות יצר רעשים מוזרים בסאונד הפרעות בכרטיס מסך ועוד הרבה דברים דומים
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים www.arihav.comתכתוב בחיפוש Fan 220Vיש שם 2 מאווררים שאני חושב שיועילו לך מאוד...
פורסם 2005 בפברואר 2620 שנים ממש לא כדי לסים אחד כזה בתוך המחשב היה לי 2 של 120 וזה פשות יצר רעשים מוזרים בסאונד הפרעות בכרטיס מסך ועוד הרבה דברים דומיםמה שהוא אומר מנגד את מה שאתה אומר על הפחתת הרעש שנוצר מהמאוורר.עוד נקודה שיורדת
פורסם 2005 בפברואר 2720 שנים מחבר מה שהוא אומר מנגד את מה שאתה אומר על הפחתת הרעש שנוצר מהמאוורר. עוד נקודה שיורדת אני יודע לקרא בלי ניקוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.