עבור לתוכן

שגיאת זיכרון מתי שאני נכנס לתקיה...

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני בא להיכנס לתיקה...לכל תקיה..וגם המחשב שלי...אז הוא עושה לי את השגיאה הזאת..:

PRO.JPG

עכשיו שאני נכנס לתקיות דרך לדוגמא הצייר...פתיחה...אז אני יכול...זה רק מתי שאני לוחץ על תקיה באופן ישיר....

מה אני עושה??.

איזה שגיאה זאת??..באיזה זיכרון??.

של המעבד??..הRAM??...ההרד דיסק?...או סתם נדפק הוינדווס..!!

פורסם

התמונה לא עובדת

פורסם

עובד בשבילי :D

תריץ MEMTEST ותנסה למחוק כמה תוכנות שהתקנת בזמן האחרון

פורסם
  • מחבר

עובד בשבילי :D

תריץ MEMTEST ותנסה למחוק כמה תוכנות שהתקנת בזמן האחרון

לא התקנתי כלום כבר איזה חודשיים..!!..

אתה יכול לתת לינק לתוכנה...

פורסם

תחפש במדור ההורדות של HWZONE!!!!

פורסם
  • מחבר

...

זה היה מטומטם...

אם כבר אז תן לו לינק ואז תאמר לו

:D

http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=255

סבבה..עכשיו הגעתי לקטע עם הדיסק...הוא לא קורא אותו...זה פסדר...אבל מה אני עושה עכשיו על מה אני לוחץ??

דרך אגב..זה עובד יופי במצב בטוח..!!

פורסם

לא נתנתי לו לינק בכוונה כי הוא עצלן, אתה יודע כמה פעמים מנהלי הפורום נותנים את הלינק לתוכנה הזאת?!?!

אני מרחם עליהם!

סבבה..עכשיו הגעתי לקטע עם הדיסק...הוא לא קורא אותו...זה פסדר...אבל מה אני עושה עכשיו על מה אני לוחץ??

דרך אגב..זה עובד יופי במצב בטוח..!!

אתה בטוח שהורדת את התוכנה הנוכונה?(כי יש שתי סוגים, אחד לצריבה על דיסק ואחד לדיסקט..)

פורסם
  • מחבר

לא נתנתי לו לינק בכוונה כי הוא עצלן, אתה יודע כמה פעמים מנהלי הפורום נותנים את הלינק לתוכנה הזאת?!?!

אני מרחם עליהם!

אתה בטוח שהורדת את התוכנה הנוכונה?(כי יש שתי סוגים, אחד לצריבה על דיסק ואחד לדיסקט..)

הורדתי את זה עם הדיסקט...למה??

פורסם

זה משנה(כי יש גם את התוכנה הזאת בשימוש לצריבה על דיסק)

אתה צריך לשנות בביוס שההפעלה הראשונית או משהו כזה תהיה עם הדיסקט, אני לא מבין כ"כ בזה. כדאי שתשאל..

פורסם

סביר להניח שהבעייה היא לא בזיכרון הפיזי (גם אין זיכרון כזה 0x00000000 וגם לאור העובדה שבמצב בטוח זה לא קורה).

לי זה נראה כמו תוכנה מסויימת שגורמת לשגיאות הללו. תוכנה שאולי משנה את התפריט של לחיצה ימנית על ספרייה/כונן? נסה להשתמש ב-msconfig כדי להעלות תוכנות בצורה סלקטיבית עד שתגלה איזו מהן שגורמת לבעיות.

אם זה לא זה, נסה אולי לסרוק לוירוסים ותוכנות ריגול.

פורסם
  • מחבר

סביר להניח שהבעייה היא לא בזיכרון הפיזי (גם אין זיכרון כזה 0x00000000 וגם לאור העובדה שבמצב בטוח זה לא קורה).

לי זה נראה כמו תוכנה מסויימת שגורמת לשגיאות הללו. תוכנה שאולי משנה את התפריט של לחיצה ימנית על ספרייה/כונן? נסה להשתמש ב-msconfig כדי להעלות תוכנות בצורה סלקטיבית עד שתגלה איזו מהן שגורמת לבעיות.

אם זה לא זה, נסה אולי לסרוק לוירוסים ותוכנות ריגול.

אז נתחיל....

בmsconfig...אין כלום שפועל בהפעלת המחשב..!..בדוק..(גם בטסק מנגר..אחרי הפעלה אין כלום...)

תוכנות ריגול...(Ad-Aware)...ניקיתי הכל...אין שום כלום...

עכשיו גם אני חשבתי על וירוס בהתחלה...אבל מכיוון שאין לי אנטיוירוס אני לא יכול לדעת....יש איזה אנטי וירוס ממולץ??..פנדה??..סימנטק??..או משהו אחר??

מחקתי תוכנות "חדשות"...שעללות לגרום לזה...(אולי זה eXeem.??..או CPUz 1.27....זה התוכנות החדשות שלי...)

פורסם

אתה בלי אנטיוירוס.. עכשיו הכל ברור... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אתה בלי אנטיוירוס.. עכשיו הכל ברור... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אז להוריד??...ולהתקין...

פורסם

יש לך אינטרנט בלי אנטי וירוס??

תגיד תודה שהמחשב שלך שרד עד עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים