פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אהלן אנשים.מחר אני וכמה חברים נוסעים לחרמון.. נוסעים, אבל אין לנו שום מושג איך באמת נוסעים לשם.משהו יכול להסביר הסבר מפורט איך מגיעים לחרמון?יש לציין שאני לא ממש מכיר את הכבישים שם, ככה שעדיף להגזים בפירוט (ולא סתם להגיד לעלות על כביש "X" אלה לפרט איך ואיפה)תודה רבה!!
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים גם אני וחברים שלי שבוע שעבר נסענו ברכב לחרמון , לידי יש חבר שלי עם מפה ופשוט אמר לי לאן לנסוע , בעיקרון זה לכיון קריית שמונה ומשם זה לא רחוק .
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים קיצור אתה צריך להגיע פשוט לקרית שמונה (מאיפה שאני ) ופשוט שם כבר עם תשאל מי שהוא יגידו לך סה"כ אתה צריך להגיע לקצה השני של העיר בערך 2 ק"מ (כביש ראשי) ולפני הרמזור שדרכו אתה נוסע למטולה לפנות ימינה ואתה נוסע ישר ישר ושם יהיה לך כבר שלטים וכל זה
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים בקיצור - סע כל הזמן צפונה, עד שאתה מגיע לצומת של קניון נחמיה בקריית שמונה. שם אתה לוקח ימינה (ישר זה למטולה), וממשיך לפי השילוט..
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים כשנוסעים צפונה הכבישים מתמעטיםאין הרבה סיכוי שתלך לאיבוד וגם אם תיקח פניה לא נכוה בסופו של דבר תגיע
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אחי תפוס מפה שאל אם יש אחד מהפורוום שגר בקרית שמונה קח את המספר שלו (אם הוא יסכים) ותתחיל להתריד אותו...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר הרבה הרבה תודה! האמת שדי הסתדרתי - מצאתי עוד חברים שנוסעים, והם יודעים איך לסוע ואנחנו פשוט נסע אחרהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.