פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים מחבר אממ , כן , כי עברתי את התקציב שהיה לי , ואני נלחם בשביל עוד כסף ועוד לא קניתי כל מה שרציתי חסר לי צורב די וי די , קירור למעבד , וכרטיס קול רציני. ואז המחשב יהיה מושלם בשבילי. ובקשר להוא שהביא את הלינק , אין שם את הבאנדללללללל אני גם נכנסתי לשם אני לא אידיוט! אני רוצה לראות את הקופסא עצמה , מה מקבלים בתוכה , אפילו איזה דיסקים יש שם :\ כמו שעושים בדרך כלל באתרי חומרה , שבוחנים לוח מסויים , הם מראים תמונות של בדיוק מה יש בו (לפני שהם מתחילים לבדוק אותו לקרוע אותו באובר קלוק) את זה אני מחפש! ולא מצאתי ב tomshardware למרות שבאתר של MSI כתוב שתומאס בחר בלוח הזה כבלה בלה בלה .. דרך אגב , מה אתם אומרים על המארז הזה ThermalTake SOPRANO ? כי לא היה את הלאן פייר ואהבתי את העיצוב של הסופרנו , אלגנטי כזה :פ
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים בקשר למארז , לא התלהבתי ממנו.הוא נראה אלגנטי כזה , לא בשבילי :\פיצול אישיות חריף?
פורסם 2005 בפברואר 1620 שנים תסתכל על הלינק שהוא נתן לךבצד שמאל מופיעים לך ה accesories שבאים עם הלוחשזה כבלים מעוגלים, כבלים SATA ו D-BRACKET2שזה לד חיווי למערכת ותוספת של FIREWIRE ו USB
פורסם 2005 בפברואר 1820 שנים הTsunami הוא סתם חיקוי של הWaveMaster של CoolerMaster ויש לי את הWavemaster הוא אחד האמרזים הכי יפים שיש
פורסם 2005 בפברואר 1920 שנים מחבר יפים? אני יודע שכל אחד והטעם שלו אבל..... god זה אחד הדברים הכי מגעילים שיצא לי לראות בזמן האחרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.