פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים כל אחד ירשום את היבואן ושם החברת מסכים והתנאי להחלפת מסך LCD בפיקסלים שרופים ונקבץ את הכל ביחד לסטיקי לפי דעתי יעזור לנו מאוד.אני אתחיל ב חיון מחשבים -סאמסונגתנאים : 20 פיקסלים שרופים ולא ביחד.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים ח.י. (LG) - 4 פיקסליםBENQ (לא זוכר מי היבואן שלהם) - 4 פיקסליםהמדיניות של החלפת מסכי LCD לפי פיקסלים שרופים זה של היצרנית ולא של היבואן
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים ח.י. (LG) - 4 פיקסלים BENQ (לא זוכר מי היבואן שלהם) - 4 פיקסלים המדיניות של החלפת מסכי LCD לפי פיקסלים שרופים זה של היצרנית ולא של היבואן :lol: :lol: חבל שזאת לא המציאות בארץ
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר בארץ נוקטים עמדה של...אני ישראלי שמשלם ייבוא מכס וכו'...למה שאני אדפק להחליף מסך אחרי 3 פיקסלים..לא כולם שוב אני מדגיש..ח.י מחשבים וחיון זה אותו יבואן...של סמסונג נראה לי.. לא ?תנו עוד למי שמכיר...נפתח את זה לרשימה ארוכה של כל היבואנים בארץ..
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים ח.י. (LG) - 4 פיקסליםBENQ (לא זוכר מי היבואן שלהם) - 4 פיקסליםהמדיניות של החלפת מסכי LCD לפי פיקסלים שרופים זה של היצרנית ולא של היבואןלא נכוןח.י יבואני LG ו-Hyundai נותנים על 3 פיקסלים שרופיםאמטל יבואן Benq ו-Mag נותן על 3 פיקסלים שרופים מסך חלופי עם עד פיקסל אחד שרוףפרסמתי פעם את כל היבואנים במרוכז אחרי בירור טלפוני, תעשו חיפוש.
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים היבואן לא ימכור לך ישירותואם כן פשוט תשאל אותו מה המחיר ותשווה לזה בחנות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.