פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אהלןהשאלה בכותרתאני מתכוון לתמונה שיש בעידכון 1.27 ולדבר הכחול שיש בגרסאות הקודמות...שמעתי פעם שאפשר...והעברית של האיריבר פועלת רק במצב DBSCAN? וזה רק אני או שהעיצוב ב1.27 יותר נחמד כזה?
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אהלןהשאלה בכותרתאני מתכוון לתמונה שיש בעידכון 1.27 ולדבר הכחול שיש בגרסאות הקודמות...שמעתי פעם שאפשר...והעברית של האיריבר פועלת רק במצב DBSCAN? וזה רק אני או שהעיצוב ב1.27 יותר נחמד כזה?עם H3mod. לא בטוח שתוכל לשנות את התמונה לעדכון העיברי...העיברית פועלת רק בDB כן.זה לא רק אתה. שיניתי את העיצוב בעדכון החדש...
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר פשש יש לך טעם.....אני רוצה לשים בהדלקה שזה יראה מחק של לוחכי תמיד צוחקים עליי שהאיריבר נראה כמו מחק של לוחוזה נכון
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים פשש יש לך טעם.....אני רוצה לשים בהדלקה שזה יראה מחק של לוחכי תמיד צוחקים עליי שהאיריבר נראה כמו מחק של לוחוזה נכוןחחחח אהבתי את הרעיון...ניסית לפתוח את העידכון בh3mod?
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר ממם הורדתי את התוכנה אני מפעיל את הEXE ונותן לי ארור... יש לך אולי לינק?
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים חחחח אהבתי את הרעיון...ניסית לפתוח את העידכון בh3mod?אהאהאהא עכשיו גם אתה כותב עם דאבל אנטר?! לאאאאאאאא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.