עבור לתוכן

לקנות מהאינטרנט ??? ושאלה לגבי מחשב-->וידאו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! (מקווה שהשאלה בפורום הנכון )

אני מחפש נגן MP3 עם נתונים מסוימים, זה כבר לא משנה.

מה שאני באמת תוהה זה אם כדאי ובטוח לקנות מהאינטרנט?

כדאי לי לסמוך על המזל שהמוצר יהיה תקין, ושלא אצטרך לרוץ למרכז הארץ(בד"כ)(אני גר בצפון),ואוכל לקנות בבטחה

ובראש שקט??

ואם תהיה לי תקלה, מה הסיכויים שיטפלו לי בה ולא ינסו לנפנף אותי בכל מיני טענות..

או--- שהכי טוב- כמו שעשיתי עד היום, פשוט לקנות מחנויות מוחשיות -מה שיעלה לי יותר, אך תהיה לי כתובת נגישה שאוכל לפנות אליה במקרה הצורך????

יש לכם נסיון מוצלח עם חנויות אינטרנט?? עם אילו במיוחד?? ולמי לא כדאי להתקרב בכלל??

חוץץץץץ מזה, למישהו יצא להעיף מבט בנגני MP3 CLUBIN למיניהם בE-BUY.CO.IL??

ו... שאלה/בעיה שהעלתי בעבר הרחוק ועוד לא נפתרה: אני מנסה להקליט מהמחשב לוידאו,

בקצרה:חברתי RCA-ים, 1 לאודיו ו1 לVIDEO, במגע ישיר ל RCA-ים שמחוברים לSCART 21PIN שמחובר לוידאו,

וגם זה(!!!!!!!) לא עבד. המחשב מוציא PAL B, שאמור להיות מותאם לישראל, ובכל אופן אין לי בעיה לראות את תצוגת המחשב על הטלביזיה, מכל סוג שהיא!

יש למישהו עיצה????

תודה מראש לכולם, ביייייייייייייייי

פורסם

לגבי הוידאו.. אם אתה מחבר לטלוויזיה אתה רואה בסדר? ומה בדיוק לא עובד.. זה לא מקליט כלום, או שרואים בשחור לבן, או לא טוב, טוב או מה.. תפרט...

לגבי קנייה אלמנט הסיכון קטן מבעבר אבל קיים... חבר שלי קנה מאיזה מכרז ONLINE נגן DVD, הספק ברח ומפעיל המכרז (אחד מהגדולים) התנער בטענה שהוא רק מתווח... אם זאת מספר חברים אחרים שקנו ONLINE דווקא קנו והכל היה בסדר...

פורסם
  • מחבר

בחיבור רגיל לוידאו/אודיו-IN של הטלביזיה אני רואה את כל תצוגות המחשב-מ ע ו ל ה !!

ת'תצוגות האלה אני רואה בערוץ AV. מה שניסיתי לעשות זה להכניס תצוגת מחשב לוידאו/אודיו-IN של הטלביזיה,

ולהקליט לוידאו ע"י חיבורו ללוידאו/אודיו-OUT של הטלביזיה. במצב זה גם (!!) הוידאו נצפה בערוץ AV (!!)(כמו תצוגת המחשב). הצלחתי לנגן(PLAY בעצם) סרט מהוידאו בטלביזיה בערוץ זה -לאחר שהפסקתי ת'שידור מחשב לטלביזיה!!

וכשחברתי את תצוגת המחשב על הטלביזיה היא שלטה בתמונה ולא ראיתי וידאו (אם אני זוכר נכון).

באמור ניסיתי גם לחבר ישר תRCA-ים של המחשב ישירות לאלו של הוידאו -אך זה לא עזר, מה שהוקלט שוב פעם, כרגיל, הי חושך=שחור...

אשמח לפתרון,

שוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים