פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים אהלןיש לי רסיבר yamaha RX-V492אני השתמשתי בו בשביל סטריאו עד עכשיו אבל לפני כמה ימים אח שלי הביא לי את הסנטר של הרמקולים שיש ליאבל מתי שאני מחבר את הסנטר הרמקולים שהיו לי נהפכיים לרמקוליים אחוריים..... אז זה או סטריאו או שיש לי סראונד בלי רמקולים קדמיים..איך אני עושה עם הרסיבר הזה שיהיה לי שניים קדמיים וסנטר?לא מצאתי חוברת הדרכה שלו.. הכל עולה כסף
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר הסתדרתי בסוףהבעיה היא שהסנטר יותר מדי דומיננטי הוא על -10 ועדיין ממש חזק...
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מחבר במוזיקה.. לא ניסיתי בכלל בסרטיםהסנטר פועל רק בPRO LOGIC או PRO LOGIC ENHANCHED
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים דרך אגב בתוכניות הללו רוב התוכן אכן מגיע לסנטר והשאלה האם הרגשה שלך היא סוביקטיבית? האם היא תלוית תוכן? והאם יש לך כח להיכנס להרפתקאת מדידות עכשיו הצעה ראשונה שלי שנתחילבאלימינציה בוא ננתק את ה סנטר ונחליף את אחד הקדמיים איתו האם גם עכשיו הסנטר דומיננטי? או שרמקול הסנטר שמתפקד כאחד הקדמיים כרגע הוא הדומיננטי? תעשה את הניסוי תדווח ונמשיך הלאה
פורסם 2005 בפברואר 1520 שנים וכמובן החוברת הדרכה נמצאת ברשת http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/av/english/re/RX-V492.pdfתהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.