עבור לתוכן

בעייה בתוכנת אימיול צריך עזרה, בבקשה!

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי אימיול 0.45a client מקורי בלי שום פאצי'ם, ואני מוריד ממש ממש לאט.

זה התחיל כשהיה לי את האימיול של lionetwork וזה הוריד לי יחסית בסדר ואחרי זה כשהורדתי את הגירסה החדשה שלהם אז זה הוריד לי ממש לאט, לא יודע למה.

אז עכשיו אחרי שראיתי שסגרו אותם אז גם מחקתי את האימיול שלהם והורדתי תמקורי מהאתר הרשמי.

גם שם הורדתי ממש לאט, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי לעשות רק UPLOAD כמה ימים. אז עשיתי איזה יום וחצי ועכשיו אני שיתפתי 1.20 ג'יגה והורדתי 840 מגה.

ואז חשבתי שזה נפתר, ולא. אני עדיין מוריד על בייטים והכי הרבה זה היה 3 קילובייט

אני מחובר לADSL 750, וגם מישהו אמר לי שזה אולי משהו שקשור לפורטים ולFire wall

יש לי כמה fire walls יש לי את הzone alarm , norton personal firewall, ואת המובנה של החיוג של 012

אשמח אם תוכלו לעזור לי

תודה מראש

פורסם

אתה צריך לפתוח פורטים מסויימים.

אם מישהו יהיה נדיב מספיק כדי לגלות לפותח הת'ראד על אילו פורטים מדובר זה יהיה נחמד.

פורסם

אני אהיה נדיב מספיק :)

בגרסא המקורית הפורטים הם:

TCP: 4662

UDP: 4672

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני עדיין לא יודע אם זה עוזר.. בינתיים זה עדיין מוריד על 1-4 KB

אבל מתי שאני ממזער את זה אז לחמור אין את הסרט השחור על הראש =\

יש לכם מושג אין מפסיק את ההעלה כי זה ממש מעט לי את האינטרנט ומתי שאני לוחץ כפתור ימני ומוריד את ההעלה עד הסוף אז זה עדיין לא מפסיק

פורסם

יש לי כמה fire walls יש לי את הzone alarm , norton personal firewall, ואת המובנה של החיוג של 012

נתחיל בזה שתוריד את כל החרא הזה ותשמש רק ב FIREWALL אחד... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

לגבי השאלה איך מפסיקים את ההעלה, זה פשוט מאוד.. אל תשתמש בתוכנה, או אם אתה משתמש, אז תשתף... אם אתה שם ב EMULE את קצב הUPLOAD מתחת ל 10KB לשניה, אז הוא חוסם לך את ה DOWNLOAD לפי 4 מזה... בגלל זה תשים את זה על 10 לפחות... אם אתה רוצה להאיט את זה לפחות, תתקין NETLIMITER ותגיד לו שיגביל את זה למהירות סבירה יותר דרך NETLIMITER (ואז ה EMULE לא יגביל לך את ה DOWNLOAD)...

פורסם
  • מחבר

פשוט ממש נפקתי לפני איזה חודשיים כנכנסו לי מיליון ווירוסים והייתי צריך לפרמט.. =\

אז נהייתי פרנואיד

איזה פייר וול הכי כדאי לי?

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שזה עזר =(

זה מוריד לי את "לפגוש את ההורים 2 " מ595 אנשים ב700-900 בתים

rofl =(

פורסם
  • מחבר

*הקפצה*

הבעייה עדיין לא נפתרה אני עשיתי את הפורטים כמו שאמרת וזה עדיין לא עזר :-[

אני ממש מיואש, אם מישהו יודע בבקשה פיתרון לבעייה שיאמר.

שמתי לב לעוד משהו, זה מוצא מקורות ממש ממש לאט..

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים