פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים שלום אני רוצה לקנות בשבוע הקרוב מסך חדש השימושים העיקרים שלי הם משחקים ולראות סרטים יש לי 800 שקל תקציב אני רוצה מסך שטוח וראיתי בוואלה שני מסכים שנראים נחמדים אחד 17 710BH LG FLATRON והשני FLATRON 776FM שניהם במחיר שלי ואממ אני מעדיף צבע כסוף אני גר בקריות יאנטו שיהיה חנות בצפון... תנו המצלצות בבקשה ולילה טוב
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים יש לי את הLG710BH ואני יכול להגיד לך שהוא ממש לא רע רק לי מפריע שהוא לא יכול לעשות יותר מ1024X786 ב85HZאם אתה לא הולך לעבוד על רזולוציה של יותר מ1024 אז קח את המסך הזה, הצבעים שלו לדעתי ממש טובים והוא מציג יפה,רק שאתה קונה אותו שים את הbrightness על 25% וזהו, יש לך מסך מעולה
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים ה LG טוב אולם רבים טוענים כי יש לו בעיות גיאומטריה שקשה לסדר ופעמים רבות גם לאחר שסידרת המסך "שוכח" את הכיוון.התמונה ב LG מעולה.הייתי ממליץ על SAMSUNG SYNCMASTER 793DF שאמנם לא שטוח(שפורפרת לא שטוחה זכוכית חיצונית שטוחה) שנותן ביצועים מעולים במחיר סביר.המלצה לחנות באזורך :http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1784&catcode=127
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים כנראה שאסור לפרסם לינקים ?הקישור מוביל למסך מסוג שהמלצתי בחנות באזור, אני לא רואה מה הבעיה לא המלצתי או שללתי אף חנות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.