פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים (x-1) / sqrt(x^2-9)נשאלת השאלה:(i) מהי האסימפטוטה של הפונקציה המקבילה לציר הX בתחום X>0(ii)הסבר מדוע Y=-1 היא אסימפטוטה של הפונקציה בתחום X<0בבקשה תעזרו לי להבין , אני מוצא את 2 האסימפטוטות 1 ו1- אבל אין לי מושג מה לשייך למה
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים כש X שואף לאינסוף, אז זאת האסימפטוטה של X גדול מ 0, וכש X שואף למינוס אינסוף אז זה שייך ל X קטן מ 0
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים אתה טועה...כשX שואף לאינסוף אז האסימפטוטה היא רק y=1ואילו כשX שואף למינוס אינסוף אז האסימפטוטה היא רק y=-1, אין אחרותכלומר, התשובה לסעיף א' היא y=1 והתשובה לסעיף ב' היא טיפשית,כי אתה צריך פשוט להראות שכאשר X שואף למינוס אינסוף יש אסימפטוטה y=-1וזהו, אלה התשובות שלך
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר כשהעליתי את התרגיל, ואת השורש במכנה איתו, בריבוע אז נוצר מצב של +- . איך X><0 מתקשר למצב הזה באופן שאפשר לקבוע מהי האסימפטוטה של X>0 ושל X<0?
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר 1-2/x-1/x^2---------------+-(1-9/x^2)זה מה שיוצא אחרי קצת טכניקה אלגברית.הפלוס מינוס לפני הסוגריים קובע אם זה יהיה אחד או מינוס אחד, אז איך אפשר להגיד שזה קשור לאיקס שווה פלוס אינסוף או מינוס אינסוף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.