עבור לתוכן

חייל משועמם צריך עזרה בקניית דיסקמן :)

Featured Replies

פורסם

טוב חבר'ה כל מי שמשרת ליד אילת וגר בצפון חייב שיהיה לו דיסקמן לנסיעות הארוכות.... והיום סופסוף אם לא יהיה שלג אני הולך לקנות, אז תעזרו לי בבקשה לבחור דגם וגם אוזניות...

אז ככה: דיסקמן כמובן כי זה מה שיש לרוב ואני אוכל להחליף דיסקים עם חברים, וחוץ מזה לא צריך יותר... חייב שיקרא MP3 כי אני לא רוצה להיסחב עם הרבה דיסקים... התקציב הוא מקסימום בלחץ 400 שקל. אני חשבתי על PANASONIC SLSX-430. לא שאני יודע עליו משהו, פשוט היו עליו ביקורות טובות מאוד בזאפ (והרבה גם) והמחיר שלו ממש נוח...

בקשר לאוזניות, שוב באמת שאני לא מבין בזה.. חשבתי על KOSS P9 וגם פה הבחירה הייתי משיקולי תקציב והמלצות...

בעיקרון אם למישהו יש המלצות לדגמים אחרים אז בבקשה תכתבו. התקציב הוא עד 400 לדיסקמן ועד 200 לאוזניות (אם אפשר אז אוזניות סגורות, לא כפתור)... וגם אם מה שבחרתי טוב אז תכתבו לי שאני אדע! :)

בכל מקרה תודה רבה ותשתדלו לעזור מהר כי אני רוצה לקנות היום

פורסם

הייתי הולך על :

iRiver iMP-150

Sennheiser MX 450

סט מושלם לדעתי.

אבל אפשר גם למצוא דיסקמן בפחות כסף.

חשבת על נגן MP3 FLASH ? או שאתה מעוניין בדיסקמן כדי להחליף דיסקים עם החבר'ה?

פורסם
  • מחבר

תראה בעיקרון אני מעוניין בדיסקמן מהסיבה שציינת אבל אם תוכל להמליץ לי על נגן פלאש ממש ממש פצצה אז ברור שאני אלך עליו :)

ובקשר לנגן שהמלצת עליו: מה יש בו שאין בפנסוניק, שהופך את תוספת המחיר לשווה? אל תשכח שזה רק לנסיעות לצבא ובחזרה, משהו שלצערי לא קורה הרבה :(

ובכלל אם תוכל לתת חוות דעת על הפנסוניק זה יהיה טוב כי יש אותו במחיר טוב בקניון וכך לא אצטרך לחכות להזמנה מהאינטרנט...

פורסם

אם אצה שמקיע 600 שקל קח דיסקמן mp3

כמו שאמר  Chevy  

ולדעתי דגם יותר והוא גם מגייעה עם אוזניות אכיותיות ביותר  וגם יצאת אם דיסקמן טוב היתי הולך יותר על

http://www.iriver.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=700T&Cat2Cat1ID=1925&Cat2ID=0

שלדעתי הוא יותר טוב והוא בא עם זוג האוזניות Sennheiser MX 350  אם אני לא טועה ואתה תהנה מיכל רגע מהם בהבטחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים