עבור לתוכן

לוח אם ga-7vtxh לא מזהה נכון את המעבד athlon 2200

Featured Replies

פורסם

התקנתי מעבד 2200 על לוח האם שלי של GIGABYTE , אבל המחשב מזהה אותו כאילו היה 1400 , הוא עובד כרגע על 1.21 GHZ במקום 1.8 ,

בדקתי את גירסת הביוס והיא F7 שזו הגרסה האחרונה לפי האתר של גיגהבייט, למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?

פורסם

אני מניח שהבאס או המכפלה הם לא הערכים שהם אמורים להיות, מה הם אצלך? יש ג'מפר על הלוח אם אני לא טועה אצל ג'יגהבייט שקובע את הבאס אבל צריך לראות קודם שזה זה..

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הג'מפר הוא מוגדר על 133 , ויש לו רק 2 מצבים , 100 או 133,

בביוס אני רואה שזה SDRAM 266 כמו שזה צריך להיות , אבל המכפלה לא מופיעה לי בשום מקום בביוס.

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם תוכנת cpuz , והמכפלה היא X9 . שזה בעצם נותן 9*133 = 1.2 GHZ , אבל זה אמור להיות 1.8 לפי האתר של AMD.

מה אני יכול לעשות? גם בדקתי ואומרים שהלוח הזה תומך ב 2200.

פורסם

ל-Gigabyte יש אפשרות גישה למאפיינים מתקדמים של הגדרות לוח האם ב-BIOS.

זה נעשה ע"י צירוף המקשים Ctrl+F1. זאת לפחות בדגמים היותר חדשים.

נסה להקליד את הצירוף הנ"ל, לאחר כניסה ל-BIOS, ואולי זה יעבוד ותמצא את הגישה לשינוי המכפלה האבודה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי  וזה לא  עבד . יש  אולי  דרך  אחרת .

פורסם

נסה לצרוב את גירסה F6 שנועדה לטפל בתקלה מעין זו :

Correct AMD AthlonXP 1800+(ID 680), 2100+, 2200+

Add ATI8500 AGP patch

Correct Fan speed error in Gigabyte SIV utility when resume from STR

פורסם
  • מחבר

היית לי גירסה F7 ועידכנתי ל-F8A אתה עדיין חושב שאני צריך את ה-F6.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה, המחשב לא עבד.

וגם נראה לי שהמצב הרגיל של ה dip_switch שהוא AUTO , אמור לעשות את העבודה.

מה שנשאר לי זה אולי להחזיר את גירסת ה BIOS מF8 לF6, למרות שהגיונית F8 אמורה להכיל את כל התיקונים שנעשו ב F6/

מה אתם חושבים שאני צריך לעשות?

פורסם

לא בטוח שהגרסא היותר חדשה מכילה גם את התיקונים שנעשו לפי כן, אולי רק תיקונים קריטיים.

בכל מקרה, כנראה שהמכפלה נכונה, 9 כפול 200 ייתן לך את הדירוג הרצוי, אתה בטוח שאתה יכול לסדר שם רק עד ל133?

פורסם
  • מחבר

200? 133 זה מהירות הבס - יש 2 באסים זה יוצא 266. כמה שאני הבנתי המכפלה היא במהירות הבס, לא במהירות הכללית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים