עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך חדש ?

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה!

מה שלומכם לא הייתי כאן בערך חודשיים אבל לא נורא הינה חזרתי. חשבתי שהאתר ירד

אבל דברתי עם מישה והבנתי שהוא חזר כמו גדול.

אנשים הפעם אני צריך עזרה קניית כרטיס מסך חדש.

תשמעו כרגע יש לי מחשב AMD - אטלון 3 - 700MHz - ו128MB זיכרון פנימי.

וכרטיס מסך זבל ביותר ( Voodoo3 3000 ) זהו נמאס לי כבר מהכרטיס הגועלי הזה.

התקציב שלי הוא 350 ש"ח בלבד!

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים חדשים כגון:

GTA3, DeltaForce4, Tony3 וכו'..

*שהכרטיס מסך יהיה תומך WinXP עם דרייברים וללא בעיות עם משחקים חדשים :D

אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח.

נו מה אתם אומרים חבר'ה?

ועוד שאלה. עם המחשב שלי + כרטיס מסך שתמליצו לי המשחקים יעבדו חלק?

* אחד החברים שלי אמר לי שכדאי לי לקנות Geforce 2 - 400MX במחיר של 315 ש"ח.

שווה משהו? ( TheHuter ) אמר שווה יריק :lol:

פורסם

יש לי כרטיס Geforce2 MX400 חדש שקיבלתי עם המחשב החדש שלי... אפילו לא שומש פעם אחת

אם תחליט ללכת על הכרטיס מהסוג הזה אני מוכן למכור לך אותו יותר זול מההצעה שקיבלת בחנות: 300 שקל וגם תחסוך לך דמי משלוח :)

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס Geforce2 MX400 חדש שקיבלתי עם המחשב החדש שלי... אפילו לא שומש פעם אחת

אם תחליט ללכת על הכרטיס מהסוג הזה אני מוכן למכור לך אותו יותר זול מההצעה שקיבלת בחנות: 300 שקל וגם תחסוך לך דמי משלוח :)

תשמע..

נגיד ורק נגיד ואני ארצה בסוף לקנות Geforce2 - 400MX אני לא אקנה אותו משומש ועוד בהפרש של כ15 ש"ח.

המשלוח שלי הוא חינם אני מביא אותו מהחברה שאבא של חבר שלי עובד וזה חינם המשלוח הוא מביא מהעבודה!

וגם לפי התגובות על הכרטיס הזה לא נראה לי שאני מתכוון לקנות אותו אני מחכה ליותר מומחים פה 8)

פורסם

חפש רידאון 7500 או GF2 TI מאיזו פינה (בטח משומש).

שום כרטיס חדש לא שווה קניה בטווח המחירים הזה למטרת משחקים.

פורסם
  • מחבר

חפש רידאון 7500 או GF2 TI מאיזו פינה (בטח משומש).

שום כרטיס חדש לא שווה קניה בטווח המחירים הזה למטרת משחקים.

תשמע בחור אין לי ממש ידע בחומרה ובגלל זה באתי לבקש אצ עזרתכם!

תביאו לי הצעות של כרטיסים טובים + מחירים + חנויות שאפשר להזמין... אני מקווה שזה לא הרבה בקשות!

תודה חבר'ה :hi:

פורסם

אין לי בעיה עם הבקשה שלך, אבל במחיר הזה לא תמצא (חדש) שום דבר יותר רציני מה GF2 MX שהציעו לך.

אם אתה מוכן לעלות ל 500-700ש"ח אפשר גם למצוא דברים סבירים בחנויות.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם הבקשה שלך, אבל במחיר הזה לא תמצא (חדש) שום דבר יותר רציני מה GF2 MX שהציעו לך.

אם אתה מוכן לעלות ל 500-700ש"ח אפשר גם למצוא דברים סבירים בחנויות.

ומה עם ATi Radeon 7200 ?הוא עולה בסביבות המחיר שלי לא ?

פורסם

אולי תהיה נחמד ותקטין קצת את החתימה?

לא, 7500 עם זיכרון DDR יעלה לך בסביבות ה 500 ש"ח לפחות! בסכום שיש לך יהיה לך מזל אם תמצא ג'פורס 2 TI משומש.

מצטער איש, הסכום שבידך "יזכה" אותך מקסימום ב MX400 או TI משומש...

פורסם

התקציב הזה הוא מאוד נמוך. GF 2 MX400 זה כרטיס שעוד שנה יהיה שווה בדיוק לוודו 3 3000 שיש לך.... גם עכשיו הוא כבר לא משהו.

אם אתה קונה כרטיס מסך, או שתקנה GF 2 TI או GF 2 PRO משומש, או לחילופים RADEON 8500LE משומש (מה שלא נראה לי שתשיג). חבל שתקנה GF 2 MX400..... עדיף לך לחסוך עוד 300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

רגע..

אתם אומרים שעד שנה הבאה הכרטיס Geforce 2 - 64MB - 400MX יהיה שווה בדיוק למה שה Voodoo3 3000 שווה עכשיו?

לחסוך עוד 300 שקל זה עוד זמן ועוד מעט מתחילים הלימודים בגרויות וכו'.. כך שלא יהיה לי המון זמן להקדיש למשחקי מחשב :-/

---

עד שנה הבאה חופש הגדול הבאה הכרטיס Geforce 2 - 64MB - 400MX יחזיק מעמד ויריץ משחקים במצב בסדר?

פורסם

אני חושב שאתה יכול לקחת Radeon 7000 בסביבות 400-450 שקל גג, זה יחזיק לך יותר זמן מהג'יפורס....

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאתה יכול לקחת Radeon 7000 בסביבות 400-450 שקל גג, זה יחזיק לך יותר זמן מהג'יפורס....

ואיפה אני יכול להשיג במחיר כזה?

פורסם

אצלי? (חדש באריזה מקורית היישר מהיבואן לא משומש או משהו)

400 ש"ח עם DDR ויציאת TV + DVI (נכון, אתה תראה במקומות אחרים ב359 או מחיר דומה אבל זה יהיה עם SDR ולא עם DDR)

פורסם
  • מחבר

OK אני רוצה לדבר איתך על זה..

זה כבר לא לפורום זה שיחה פרטית אני מבין שיש לך ICQ אז צור קשר ICQ#102614226 או בפלאפון: 055328485

פורסם

אני אדבר אתך מחר כי קיבלתי את המחירון החדש רק היום והם (היבואן) לא מכרו ATI לפני זה.

הם ישלחו לי תשובה לשאלה בקשר לכרטיס ואני אענה לך.ץץץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים