עבור לתוכן

5974 נקודותת ב 3dmark05 עם 6800 אולטרה....ודרייבר 71.25

Featured Replies

פורסם

בשביל לנסות אפילו להתקרב לאיזור השיא ההוא אתה תהיה חייב לעשות voltmod לליבה...

פורסם
  • מחבר

וולט מוד? הכוונה להגיע ליותר מ1.5 מתח לליבה??

הזיכרונות מספיק לי הגעתי איתם גם ל1.4 יציב וזה מספיק ביותררררר

ובקשר למתח ללליבה הבנתי שישי ביוס של bfg שנותן גם 1.6 רק שמשום מה אני לא מוצא את הביוס הזה כאילו מצאתי מלא ביוסים של החברה הזאת אבל כולם נותנים 1.5 גג כמו כול האחרים מישהו יכול לתת הסבר?? או אולי לינק לביוס שנותן 1.6? או שאולי אני לא בודק את זה נכון כאילו אני עורך את הביוס עם התוכנה

OmniExtremeEditFXv15

פורסם

יש פה מישהו עם X800XL שהגיע בערך לאותה תוצאה חחח..

פורסם

בשביל לנסות אפילו להתקרב לאיזור השיא ההוא אתה תהיה חייב לעשות voltmod לליבה...

גם נכון.

בשביל להתקרב לשיא הזה, אתה צריך:

קירור מים, מעבד במהירות גבוהה יותר, תזמונים נמוכים, מהירויות גבוהות יותר על הכרטיס.

בשביל להשתוות לו, אתה צריך:

TEC 182W+, מהירות גבוהה מאוד על המעבד והכרטיס, FX53+, לצרוב ביוס חדש להפטר מהטרמל טרוטלינג, מערכת הפעלה שעברה הרבה טוויקים.

בשביל לשבור אותו:

קירור גז R134A לפחות, FX53 באוברקלוק כבד, מהירויות אקסטרים על הכרטיס...

יש מישהו מאיטליה שיש לו קסקייד תלת שלבית על המעבד ווצ'יל LS הכרטיס מסך. ה- FX55 שלו ב- 3.4ghz והכרטיס שלו קרוב ל- 500 מה''צ לליבה. תאר לך מה כרוך בלשבור אותו...

טיפים:

- תשתמש ב- nBiToR לעריכת הביוס.

- אל תיתן יותר מ- 1.6 לקירור מים מעולה (אגב, איזה בלוק אתה קונה? אני מקווה מאוד ש- Silverprop HL).

- נסה את הביוס של אסוס בתור התחלה.

בלאקדיאבלו, מתי תבין שאין השוואה בין ה- x800 ל- 6800 ב- 3dm05?

פורסם
  • מחבר

מה הקשר .... :bash: :bash: :bash:

לא צריך מערכת מטורפת בשביל להוציא כזה ציון המערכת לא צריכה להיות מטורפתת אלה מספיק מערכת חזקה וטובה ושלי מאד מספיקה....

ובקשר לפלטייה וכו וכו למה אתה חושב שאני לא יגיע לליבה גבוהה בלי פלטיייה??

קרור מיים יש לי והוא של זלמן בקשר לבלוק קרור לכרטיס אני קונה את של דנגר-דן ה6800nv עם זה אומר לך משהו... ואני מקווה להגיע רחוקק מאד עם זה..

עכשיו שאלות..

1.איך בדיוק אני ניפטר מהטרמל טרוטלינג??

2.שאתה אומר לצרוב ביוס חדש כבר צרביתי ביוס חדש ובזכותו הגעתי ל1.5 וולט לליבה עם יש לך ביוס יותר טוב אז אולי תתן לי לינק או שם ואני יחפש...כי כול הביוסים שמצאתי לא נותנים יותר מ1.5..?

3.שאתה אומר מערכת הפעלה שעברה הרבה טוויקים מה הכוונה?

4.ואני לא מוצא את התוכנה nBiToR גם לא בגוגל אולי תיתן לי לינק..?

ולידע כללי אני בטוח שאני יגיע ל6500 בלי שום בעייה ואני יוכיח זאת חח רק מחכה לבחירת הבלוק הנכון ואז נאי מזמין אותו ..יש המלצות? עם כן תביא לינקים..

ואיך מישהו הגיע עם קרור גז לכרטיס מסך ל500 לליבה בלבד??

אני הגעתי ל470 עם קרור אוויר אז עם קרור גז אחי 500 זה ממש עלוב לדעתי...

תודה

פורסם

מה מה הקשר? דבר יפה מנסים לעזר לך.

כן צריך מערכת מטורפת, אתה לא תגיע עם הציוד הנוכחית שלך ל- 7000 נקודות ומעלה.

אתה לא תגיע למהירות גבוהה בליבה כמו שתגיע על פלטייה.

הקירור של זלמן נשמע לי עלוב. וה- Silverprop HL הרבה יותר טוב מה- DD הזה.

תנסה את הביוס של אסוס ואולי תצליח להפטר מהטרוטלינג.

חפש את התוכנה שדיברתי עליה ב- mvktech.

דיברנו על 7000 ומעלה לא על 6500.

מצטער, התבלבלתי, התכוונתי ל- 600 על הליבה.

אתה לא הגעת ל- 470 על אוויר, זה כמו האוברקלוק הדמיוני שעשית לזיכרון. ואם כן - אז חם ומאוד לא יציב.

"עלוב" לדעתך? מצטער, אבל אתה לא רשאי להגיד דברים כאלה. מילא הייתה לך טיפת ידע או ניסיון כמו שלו יש... הממ, אתה לא במקרה אמרת שהמערכת קירור גז של אליאור גרועה רק בגלל שהיא מבולגנת?

פורסם
  • מחבר

מה מה הקשר? דבר יפה מנסים לעזר לך.

כן צריך מערכת מטורפת, אתה לא תגיע עם הציוד הנוכחית שלך ל- 7000 נקודות ומעלה.

אתה לא תגיע למהירות גבוהה בליבה כמו שתגיע על פלטייה.

הקירור של זלמן נשמע לי עלוב. וה- Silverprop HL הרבה יותר טוב מה- DD הזה.

תנסה את הביוס של אסוס ואולי תצליח להפטר מהטרוטלינג.

חפש את התוכנה שדיברתי עליה ב- mvktech.

דיברנו על 7000 ומעלה לא על 6500.

מצטער, התבלבלתי, התכוונתי ל- 600 על הליבה.

אתה לא הגעת ל- 470 על אוויר, זה כמו האוברקלוק הדמיוני שעשית לזיכרון. ואם כן - אז חם ומאוד לא יציב.

"עלוב" לדעתך? מצטער, אבל אתה לא רשאי להגיד דברים כאלה. מילא הייתה לך טיפת ידע או ניסיון כמו שלו יש... הממ, אתה לא במקרה אמרת שהמערכת קירור גז של אליאור גרועה רק בגלל שהיא מבולגנת?

טוב אז כך קודם כול בוא לא נתחיל עם כול הדאוינים... :xyxthumbs:

דבר שני... את הבלוק קרור שאתה מדבר אליו אני לא בדיוק יודע מאיפה להזמין אפילו מemp לא נירא לי שישי אני יבודק שוב... עם ידוע לך איפה אפשר להזמין תציע ואני יזמין..

בקשר לקרור של זלמן עלוב הוא לא לפחות לפי דעתי... במיוחד ששמים לו מאוור 120 למעלה שמקרר לו את כול הצלעות..

הבלוק קרור של דנגרדן אומרים שהוא הטוב ביותר ושוב עם לא אז עם תוכל תביא לינק ואני יביא את האחר..

ובקשר לתוצאה וכו כוו אני יגיד לך בדיוק לכמה אי יגיע שיהייה לי את הבלוק קרור... בנתיים הגעתי ל6010 וזה גם מאד יפה עם זיכרנות 1.4 וליבה 459 כי שוב ב470 זה יציב ואובר אבל יש את הנקודות למינהם על המסך אך שזה לא ניקרא בדיקה איכותית... לכן אני לא אומר את התצואה שלי ב470 ליבה.. (לפחות עד שיגיע הקרור מיים)

ובקשר לביוס של אסוס? מה בדיוק ההבדל בינו לבין הביוסים האחרים הורדתי את הביוס של אסוס וגם הוא מגיע רק ל1.5 ולא יותר ובקשר לטרוטלינג איך בדיוק נאי יוכל לדעת עם ניפטרתי מזה או לא??

כמו כן אולי תוכל למליץ לי על ביוס שנותן 1.6 כי לפי מה שהבנתי הביוס שנותן הוא של bfg והורדתי דווקא אחד ולא אין גם שם זה עד 1.5...

ובקשר לנקודות 6500 אני בטוח יגיע זאת דעתי אני ידע זאת שיגיע הבלוק לפחות כך אני מקווה..

ובקשר למערכת של אליאור יש לי כבוד אליו ולמערכת שלו תאמין לי שכן רק לדעתי וזאת דעתי המערכת שלי הרבה יותר עדיפה משהו וזה בגלל שהיא סגורה באה עם מארז בלי עוד קופסא בצד.. והיא נותנת לי פרסקוט מ3.2 ל4.3 באופן יציב לגמרי בטמפרטורה של -24 בעומס ומינוס 29 ברגיל.. יותר מ4.3 אני לא מצליח להגיע כי לפי מה שהבנתי זה מה שהלוח שלי יכול לתת לא יותר למרות שזה ניראה לי מוזר אבל זה מה שכולם אמרו לי....

ובקשר לאליאור להמ אתה חושב שהיא יותר טובה משלי בדיוק? מה כי הוא הגיע עם נורטאוד 3 ל4.5 זה לא אומר הרבה אחי זה נורטאוד שינסה עם פרסקוט ואז באמת אני יוריד את הכובע....

תודה..

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

Silverprop HL נחשב כהכי טוב כיום לכרטיסי מסך, Storm G5 של קאט'אר לטוב ביותר למעבדים. אין מה להתווכח, להביא לינקים וכו'... פשוט חפש ותבין לבד.

נו, אז ב- 470 זה לא נחשב יציב. מה הטמפ' שלך כשמופיעות הנקודות?

הביוס של אסוס מעיף את הט'רוטלינג. אתה תדע את זה ברגע שתגיע לטמפ' קרובות מאוד או מתחת לאפס.

בקשר למערכת של אליאור... אם היית מבין משהו ב- HVAC היית יודע אלו הבדלים יש ולמה היא יותר טובים (גם מי שלא מבין יודע).

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל ביקשתי לינקים לקנייה בארץ איפה אני יכול למצוא את הבלוק הזה בארץ?

ונכון ש470 לא יציב אבל עם אני רוצה הוא יעבור את הבדיקה אבל עם נקודות כאלה וכו וכו והטמפרטורה היא 70 מעלות בערך ולא עולה..

ובקשר למערכת של אליאור אותי לא מעניין מה אני מבין ומה לא ומה יש לה שלי אין תחלס על השטח התוצאות שלי יותר חזקות עם אני טועה תסביר למה?? תבין אחי פרסקוט 4.35 גיגה הרץ יציב 80 אחוז בערך ו4.222 יציב 100 אחוז לדעתי זה בגלל הלוח והוא הגיע עם נורטאוד ל4500 או משהו כזה ולא יציב אז למה את האומר שהמערכת שלי יותר פשוטה משלו?

פורסם

בדיוק - אי אפשר להשיג את הבלוק הזה בארץ, אבל כ''כ שווה להזמין אותו מחו''ל (את ה- Storm G5 אפשר רק להזמין באופן פרטי מהמייצר, והוא עולה בסביבות 100$ ורשימת המתנה של לפחות 100 אנשים בכל העולם).

המערכת שלו יותר חזקה, נקודה. כל חלק וחלק בה יותר חזק כולל הגז, ומכיוון שהיא מוגדרת אישית היא מן הסתם גם מכווננת יותר. יכול להיות שהוא הצליח פחות בגלל שיכולות של מעבדים משתנות גם בלי קשר לקירור. בוא נגיד והייתי לוקח את המערכת שלך, מעיף את הקירור שברשותך לכל הרוחות ושם את הקירור של אליאור. עם הקירור שלו היית מגיע ליותר, 100%.

פורסם

אנשים משהו קטן שלא קשור אבל הציון הכי גבוה באוברקלוקינג כיום לאיזה כרטיס שייך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים