עבור לתוכן

5974 נקודותת ב 3dmark05 עם 6800 אולטרה....ודרייבר 71.25

Featured Replies

פורסם

אנשים איזוו תוצאה סוףף ליבה 450 1.5 וולט צריבת ביוס  ו1300 לזיכרונות..

אני יכול גם להגיע ל480 ליבה ו1403 זיכרנותת מטורףףף אבל שהרצתי את התוכנה 3dmark05 התחילו להופיע ציורים למינהם חח אז נאי מחכה לבלוק קרור מיים שהזמנתי שיגיע רק עוד איזה שבוע לפחות.. אבל תחשבו בעצמך כמה אני יוציע עם אני יביא את הבלוק קרור מיים ועם אני יגע יותר גבוהה בליבה ובזיכרנות (לא שצירך אבל בכול זאת חח) אני מיתכוון לסגור את ה6500 לפחותתת עם הקרור מיים ניראה כבר עד שהוא יגיע בנתיים הינה תמונה..

נ.ב

אני יודע שאפשר להוציא הרבה יותר נקודות עם הדרייבר החדש 71.80 אבל משום מה הוא לא עובד לי טוב בכלל במחשב אז ירדתי לדרייבר הזה..

אז כול המתוחקמים למינהם שיגידו לי שהוציע 1000000 או לא יודע מה שיגידו תוצאות עם הדרייבר כמו שלי..... :xyxthumbs:

עריכה:

מקום 3 בעולםםםםםם חחח בנתיים בלי בלוק קרור מיים תחשבו מה יהייה עם הבלוק חח

ואני מדבר על 6800 אולטרה יחידה ולפי תוצאה של orb

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כל הכבוד! :yelclap:

אני חושב שעם קצת מאמץ תגיע ל-6,000.

פורסם
  • מחבר

היעוד אחי מקום ראשון בעולם ב6800 אולטרה בודד חחחח מה אומר יש מצב?

יענו עם קרור מיים וכו וכו..

עריכה:

רק הבעייה המוזרה היא שמישום מה 3dmark05 מזהה לי רק את ההגדרות שעון של הביוס יענו עם בביוס מוגדר 450 לליבה ובדרייבר אני מרים את הליבה ל 470 לדוגמא אז התוכנה תזהה 450 ולא 470 מישהו יודע למה אולי??

פורסם

אני אומר - עדיף להעביר את קירור המים למעבד, ושהכרטיס יתפנק בקירור גז! :smile1:

פורסם
  • מחבר

חחחח איזה הגזמה אחי מטורף ביותר קרור גז לכרטיס תחלס אין לי בעייה להשיג עוד אחד אבל הבעיה היא שהכרטיס בחיים לא יהיה אטום לגמרי בשביל קרור גז בגל שאין אפשרות לפרק את המעבד של הכרטיס לכן הכרטיס יתפנק בקרור מיים סולו בשבילו בלבד וההמעבד יתפנק מאד בקרור גז חח

מה עם התשובה לשאלה חברה?

רק הבעייה המוזרה היא שמישום מה 3dmark05 מזהה לי רק את ההגדרות שעון של הביוס יענו עם בביוס מוגדר 450 לליבה ובדרייבר אני מרים את הליבה ל 470 לדוגמא אז התוכנה תזהה 450 ולא 470 מישהו יודע למה אולי??

פורסם

אצלי זה בכלל מוזר O_o

רשום לי מהירות ליבה של ביוס ומהירות זכרון של OC.

פורסם

היעוד אחי מקום ראשון בעולם ב6800 אולטרה בודד חחחח מה אומר יש מצב?

לא.

אני אומר - עדיף להעביר את קירור המים למעבד, ושהכרטיס יתפנק בקירור גז! :smile1:

90% שהוא לא מצליח להפטר מה- thermal throttling.

פורסם

לא הבנתי למה זה כל כך גבוה עכשיו מישהו פה עם xl הגיע ל6000 לא הבנתי מה ההתלהבות משהו יכול להסביר ואיפה דוגמה?

פורסם
  • מחבר

90% שהוא לא מצליח להפטר מה- thermal throttling.

טוב קודם כול מזה הthermal throttling  ודבר שני להמ לא?

מקום ראשון בעולם הוא 6572 לפי ידיעתי אז למה שאני לא יגיע םע הגעתי עם קרור אווויר ל6000??

לא הבנתי למה זה כל כך גבוה עכשיו מישהו פה עם xl הגיע ל6000 לא הבנתי מה ההתלהבות משהו יכול להסביר ואיפה דוגמה?

תוכל להביא לי לינק להודעה שראיתה שהוא הגיע ל6000?

וזה דיי גבוהה כי בתוצאה האורגינלית של 6800 אולטרה בסטוק היא 5100 בערך..

מה עם התשובה לנתונים ש3dmark05 מזהה של הליבה והזיכרנות??

עריכה::

בקשר לתוצאה של הxl תלוי מאד עם איזה דרייברים הוא עשה את הבדיקה כרגע אנחנו מדברים על 6800 אולטרה ועם דרייברים של 71.25 גג מסיבה אחת והיא שהדרייברים החדשים 71.80 נותנים ביצועיים הרבה יותר גבוהיים מהדריבירם 71.25 והבעייה היא שהם לא עובדים בכול מחשב בנתיים..

פורסם
  • מחבר

בטח שזה עם אובר קלוק בלי אובר התוצאה היא 5100 ועם אובר התוצאה האי 6000 וזה הפרש מאד גדול בתוכנה הזאת 05

[

בקשר לתוצאה של הxl תלוי מאד עם איזה דרייברים הוא עשה את הבדיקה כרגע אנחנו מדברים על 6800 אולטרה ועם דרייברים של 71.25 גג מסיבה אחת והיא שהדרייברים החדשים 71.80 נותנים ביצועיים הרבה יותר גבוהיים מהדריבירם 71.25 והבעייה היא שהם לא עובדים בכול מחשב בנתיים..

פורסם

ומה לגבי 6800gt ראיתי שאנשים פה עברו את ה6000 בלי קירור מים או גז...

פורסם
  • מחבר

שוב פעם הכול תלוי עם איזה דרייבר גם אני ראיתי אנשים עם ה71.80 הגיעו ל6000 ומשהו אבל עם הדרייבר כמו שלי הגיעו ל5400 וגם ל5500 לא יותר כך שיש הבדל אני עדיין מנסה לפתור את הבעייה של הדרייבר המעצבן הזה אבל ניראה כבר עד שאני יסים אני יעדכן...

בנתיים אני בטוח שאני יגיע גם ל500 ליבה בגלל שראיתי אנשים מגיעים עם כרטיס כמו שלי גם ל525 לליבה וזה ממש מטורף בנתיים אני לא ינסה בגלל שאין את הבלוק קרור מיים שהוא יגיע נחשוב על הזה...

ואני גם מחפש את הביוס עם ה1.6 וולט לליבה הבנתי שקיים כזה ניראה אני מחפש..

פורסם

לידיעתך, שיא העולם הוא 7000+ נקודות, על FX-940 אבל בלי קירור גז, ודרייבר יותר ישן. לכן אתה לא קרוב אפילו.

הרמל ט'רוטלינג גורם לג'יפורס בטמפ' נמוכות מאוד להנעל, אתה רוצה להגיד לי שאפילו את זה אתה לא יודע?

חחח, הרדאונים הרבה יותר טובים ב- 3dm05 בדומה ל- 3dm01.

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודע אחי אבל זה בדרך כלל בטמפרטורות של פחות מ15 מעלות לא??

עם לא אז תגיד..

ובקשר לשיא אני ראיתי 6572 ועכשיו בדקתי שוב וצודק השיא הוא 7111 וזה באמת בוםםםם בכול מקרה אני יקבל את הבלוק קרור ויבדוק את זה חזק.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים