פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים איזה סוג של חיבור אני צריך כדי לעשות את זה .יש לי s video .שאלה נוספת האם אני אוכל ליראות אחרי זה את הדברים שאני מוריד בטלויזיה בלי צורך ליצרוב אותם על דיסק ?אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת.
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים דבר ראשון, תנסה להסביר את עצמך יותר טוב דבר שני, אני ינסה לעזור לך.....בחיבור של כרטיס המסך יש יציאת טלויזיה, היא יכולה להיות s video או rca בחיבור מאוחרי הטלויזיה, יש כמה סוגי חיבורים (לא לכל הטלויזיות) 1. חיבור 21 פינים 2. rca 3. s video לכן אתה צריך לבדוק מה החיבור שלך בכרטיס ובטלוזיה, וכך לקנות את החיבור המתאים הנה תמונות לעזרים שאתה צריך מתאם 21 פינים לחיבורי rca או לחיבור s video החיבור בכרטיס מסך חיבור s video לחיבורי rca
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים מחבר תודה. אז מה שאני צריך זה חיבור s וידאו שמתחבר ל s וידאו לטלויזיה? ואז אני יכול לראות את הסרטים שאני מוריד ישירות למסךהטלויזיה?
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים נכון זה מבחינת חומרה(בהנחה שהיציאה בכרטיס גם S-VIDEO) כמו כן יש להשתמש בתוכנה מתאימהDETONATOR ל ATI ו- NVIEW לNVIDIA או ב TVTOOL.
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים תגידו איפה קונים את ה"מתאם 21 פינים לחיבורי rca או לחיבור s video" הזה?אני ממש צריך דבר כזה. וכמה עולה?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים ה NVIEW מגיע בתוך ה FORCEWARE.. ה DRIVERS הרגילים של NVIDIA.. אם אני זוכר נכון זה פשוט אופציה שיש להם.
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים מה המשמעות של IN ו- OUT?אם נגיד אני מחבר למתאם הזה את הממיר ואת המחשב שלי, אז הכפתור הזה יברור ביניהם או שכשאני עושה OUT אז זה יתפקד כ MONITORכאילו יוציא את מה שהטלויזיה משדרת?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים לחיבור ה SCART יש חלק מהחוטים בשביל IN (קבלת סיגנל לתוך המכשיר), ו OUT (הוצאת סיגנל החוצה), מכיוון שהמתאם הזה חוסך בחוטים, אתה בורר איזה מצב אתה מעדיף שהם יעבדו (IN - להכניס משהו לתוך המכשיר שמחובר למתאם, OUT - להוציא ממנו).
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים אבל אם אני מחבר גם דרך שלושת הבננות את הממיר וגם דרך ה S_VIDEO את המחשב ואני רוצה לבחור באפשרות IN, אז איזה מהם יכנס?
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים איך בדיוק אתה מחשב את שלושת ואת ה SVIDEO מהמחשב ?!?!?!?אתה מחבר את האדום ולבן, שזה ה AUDIO (אחד LEFT אחד RIGHT), ואז אתה מחבר או את ה SVIDEO או את ה RCA הצהוב... לא את שתיהם (למחשב יש יציאת VIDEO אחת)... בפועל ה SVIDEO יותר איכותי מה RCA, אבל זה כבר תלוי באיזה יציאה יש לך המחשב (בד"כ SVIDEO).
פורסם 2005 בפברואר 1420 שנים עכשיו בילבלת אותי.בדרך כלל אני אראה בטלויזיה את מה שהממיר משדר אוקיי? כלומר אחבר את הסאונג (אדום ולבן) ואת הוידאו (צהוב)אבל לפעמים אני ארצה לראות סרטים במחשב נגיד, ואז אני אחבר את ה S_VIDEO (ואשמע מהרמקולים של המחשב)אין אפשרות להשאיר את כל החיבורים האלה בתוך המתאם ופשוט לברור ביניהם בשעת הצורך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.