עבור לתוכן

חיבור שני זכרונות יעבוד?

Featured Replies

פורסם

בחנוכה האחרון קניתי זיכרון400MHZ A-DATA PC3200 512MB עכשיו לפי כמה זמן שמתי לב שהמהירות שהזיכרון עובד

בוא הוא 133MHZ וכשקניתי את הזיכרון הוצאתי את הישן שהוא HYNIX PC2100 256MB 266MHZ

הוצאתי את הישן כי חשבתי שהמהירות של החדש תרד בגלל הישן ועכשיו אני רואה שהוא עובד במהירות של הישן עם אני מחבר את ה256 עכשיו המחשב יעבוד? אחד PC3200 ואחד PC2100

את הנתונים של הכרטיס במהירות עבודה כרגע שלו ראיתי באברסט>לוח אם>לוח אם ושמה יש קטגוריה של זיכרון קצת למתה וכתוב: (REAL CLOCK 133MHZ(DDR

הנה פרטים על המחשב

מעבד אינטל פנטיום 4 1.7

לוח אם של אינטל דגם: D845EBG2

פורסם

אם שניהם יהיו מחוברים אז הם יעבדו לפי האיטי מבינהם..

אם הבנתי ממה שכתבת אז אתה אומר שגם שהאיטי לא מחובר ורק המהיר אז גם הוא עובד לאט? אם כן אז תכנס לביוס תחפש DRAM FREQUENCY ותשנה את זה ל 400... (אבל רק שהמהיר מחובר תשנה את זה ! אם שניהם מחוברים תחזיר את זה ל AUTO)...

ותשמע בכללי לי יש גם זיכרון 256MB של PC3200-DDR400 וגם סטיק של 256MB של PC2100-DDR266 מה שעשיתי קבעתי בביוס שה DRAM FREQUENCY יהיה 400 - כלומר הוא מעלה את זה ש 266 ל 400 ובעצם עושה לו OC... רק חשוב לשנות תיזמונים לפני זה ואחרי זה לבדוק יציבות שלהם בעזרת MEMTEST.

(הזיכרון שיש לי 256MB DDR266 שעשיתי לו OC הוא כמו שלך HYNIX הם ידועים בתור כאלו שעומדים ב OC - עוד פרטים תראה בחתימה שלי)

פורסם

הלוח שלך תומך עד 266MHZ, לכן הוא פועל על 266MHZ.

אתה יכול לעשות "אוברקלוק" לזכרון ל-400, ואז הוא יעבוד ב400, השאלה אם הלוח יעמוד בזה.

נראה לי שכן כי אני חושב שהלוח תומך בבאס 400 [גם המעבד הוא 400]

פורסם

הפיתרון די פשוט, הלוח שלך הוא של אינטל והוא בעל פלטפורמה די ישנה כלומר נועד למעבדי הפנטיום ה 4 מהדור הישן שהיו בעלי BUS של 533MHz, לוח זה לא תומך בזיכרונות מיסוג DDR 3200 ומעלה אלא גג PC2700 כך שכל זיכרון מיסוג PC 3200 לא יעבוד במהירותו המקסימלית אלא במקרה הטוב ביותר במהירות של 166MHz(אם אינני טועה).

עכשיו אם אתה לוקח את הזיכרון הזה ומחבר אותו יחד על הלוח שלך עם הזיכרון שהיה כבר קיים אצלך הוא הכן אמור לעבוד במהירות של הזיכרון הישן שלך, מ גם שאינני בטוח שתרגיש הבדל משמעותי בביצועים כתוצאה מיכך מאחר וגם ככה המעבד שלך הוא בעל BUS של ה 400MHz.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לעשות אוברקולק אני רק שואל עם אפשר לחבר את הסטיק השני שיש לי הPC@2100 שכרגע לא מחובר והוא במהירות 266MHZ שניהם יעבודו ביחד?

אני לא יודע כי אחד PC3200 ואחד PC2100

פורסם

אתה יכול, מקסימום במקרה של חוסר התאמה (המחשב לא עולה, WINDOWS נתקע, לא עולה טוב, קורס וכד') תוציא את הישן, והמחשב שלך ישוב לעבוד.

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו שניהם מחוברים

איך אני בודק יציבות וכ"ו

?

פורסם

תוריד ממדור ההורדות באתר את התוכנה MEMTEST86 , איתה אתה יוצר דיסק ומפעיל אותה במצב דוס, תן לה לרוץ 2 אם לא רושם אירור אז הכל טוב :)

פורסם
  • מחבר

נתתי לה לרוץ והיא נתקעת ב8% בTEST וב1% בPASS

פורסם

נתקעה? :S

תנסה עוד פעם... זה אמור לעשות שמה אירור לא להתקע .

העלאת את ה DRAM FREQUENCY או משהו? או שרק חיברת את שניהם והפעלת?

אם לא העלאת את מה שאמרתי ורק חיברת תנסה להשאיר רק את ה PC3200 ולבדוק יציבות עם התוכנה או עם ה PC2100

יכול להיות שהלוח לא יכול לעבוד עם שניהם או משהו בסיגנון... תבדוק כל סטיק לבד ותגיד מה קורה

פורסם
  • מחבר

חיברתי שניהם רגיל

ולא נירא לי שיש אירור הכל עובד לי כרגע חלק המחשב לא ניתקע ולא כלום שיחקתי גם באנריל 2004 והכל רץ לי חלק על הגדרות הכי כבוהות אפילו שיש לי כרטיס בינוני GIGABYTE RADEON 9550 128MB 64BIT

עובד אחלה בקיצר ולא נירא לי יש בעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים