פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מפרט ראשון asus p5ad2-e premiumintel 775 3.2 1mb 800fsbddr2 generalic (temporary) 2X256giga-byte 6600(standard)pciexpres 128 mbzalman 7700מפרט שני asus a8n-sli deluxeamd 64bit 3500ddr400 hyunix 2X256giga-byte 6600(standard)pciexpres 128 mb----just one if it will run with just one adapterzalman7700זהו...חבר'ה אל תצמדו סתם ל amd אני עושה עם המחשב הזה כמעט הכל לא רק גלישה באינטרנט וסרטים ומשחקיםזה גם עריכות וידאו קידודים וכאלה..בנוגע לכרטיס המסך הוא זמני בנוגע לשניי המפרטים בגלל מצב כלכלי זמני עד שאני יקנה אחד טוב יותר...:]בתקווה ל 6800ultra
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים תלוי ...אם אתה יותר מקודד מאשר משחק אז אינטלאם אתה משחק מאשר מקודד אז AMD החלטה שלך...
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר מזה מקודד ..אני לא כל היום יושב לקודד ברור שאת מירב הזמן מול המחשב שלי אני עושה במשחקי רשת סרטים ואינטרנט..אבל לפעמים אני גם עושה עם המחשב עריכות וידאו ב adobe premiereומתעסק בפוטו שופ..וכל מיניי דברים כאלה שעושים לפעמים..
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים 900 שקל על כרטיס זמני? לא קצת נטרפנו? קח את ה-X300 או משהו, ג'יז.אחרי הכתבה שפורסמה היום על יכולות סודיות של 64 ביט, אני נוטה לAMD. אבל המעבד הזה הוא בזבוז מטורף. גם ה-3200+ הוא בזבוז מטורף. אפשר להסתפק בשקט ב-3000+ שיעשה יופי של עבודה. במיוחד אם אתה לרוב יושב ומשחק ולא באמת עוסק בקידוד כמקצוע, AMD זה מעבד הבחירה. אבל תוותר על שני סטיקים ותיקח סטיק בודד של 512MB, וכשתצא מהמצב הקשה (או במקום כרטיס זמני ויקר שתחליף בין כה וכה) תקנה סטיק נוסף . אתה באמת מתכוון להשתמש בSLI? או שזה בשביל הדאווין? כי אם לא, תחסוך איזה 300 שקל על הלוח ותיקח את הניאו 4 או הלוח הפשוט של גיגה-בייט... somthing something something NF-9.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר עקרונית אני באמת לא יודע בנוגע ל sli כי אני לא יודע אם עדיף לי להשקיע על כרטיס אחד 6800ultraאו פשוט לשים 2 של 6600gtבנוגע לסטיקים של הזיכרון אל תדאג זה לא שאני במצב כלכלי גרוע פשוט לעשות את כל השידרוג הזה בבת אחת כולל הכרטיס מסך שאני רוצהגדול מדיי על אבא שלי שעוסק בתחום ..אז אני יקח 2 של 256 בינתיים ואז יעיך אותם (לא בעיה)ויביא 2 של 512ובנוגע למעבד זה בכל זאת יהיה ה 3500ובנוגע לכרטיס מסך גם זה בכל זאת יהיה ה6600 כי כנראה אני יאלץ להתקע איתו איזה חודש חודשים ואני לא יסתפק ב x300 לצרכים שליוהזכרתי כבר בכותרת(לא משנה הסכום)
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים וותר על ה-SLI זה הפסד ואז תעלה ל-6600GT... בכל מקרה אני יושב כרגע על ה-AXP 2600 ושני סטיקים של 256 מגה של קינגסטון והוא עובד טוב בפרימייר 6.5... אותי זה מספק... בכל מקרה תתחדש
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אוקיי אז אם זה לוותר על sli זה אומר למצוא לוח אחרהחברות שאבא שלי עובד איתם הם asus ו giga-byteולוח זה דבר חשוב ורצוי שזה יהיה nforce 4 אם כבר אז כבר..אז לגיגה בייט אני לא רואה במחירון לוח עם nforce 4 בלי sliמה שאומר גיגה בייט (למרות שאני יותר אוהב את אסוס)לגיגה בייט יש איזה דגם עלית בלי sli ל nforce 4?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים כסף שלך, אם אתה רוצה לזרוק אותו לפח (כרטיס לפח זכרונות לפח, ומעבד לא משתלם) זכותך. תתחדש.יש לגיגבייט לוח אם ללא SLI. Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset. עולה בערך 700 שקל. 470 שקל פחות מהלוח שבחרת. מחיר של סטיק נוסף של זיכרון 512MB.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר למה לפח ,למה השליליות הזאת?אני מסביר לך שאבא שלי מתעסק בזההכרטיס מסך שאני מביאאני מחזיר אותו לאבא שלי מתיי שאני ירצה ומקבל את הכסף בחזרהכך גם הזכרונות והכלאותו דבר לגביי המחשב שיש לי עכשיו אני מחזיר אותו ומקבל עליו את כל הכסף והולך לשידרוג ומוסיף קצת כסףחוץ מזה אני לא מבין מה רע במעבד הזה?ואם זה כל כך רעעדיף intel וזהו?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים המעבד מצויין, הוא פשוט לא שווה את התוספת מחיר שהוא עולה יחסית לאחיו הקטנים.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אוקיי אז המעבד ישאר אותו מעבד (אני לא יתווכח עם אבא שלי הוא רוצה להביא לי אותו)ובנוגע ללוח לא מפריע לי שזה sli ועזבו בזבוז כסף(ואני לא עקשן אני רוצה להקשיב)אז ההתלבטות עכשיו היא ביין Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 לASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר (מצטער על ההקפצה)מה אתם אומרים איזה מהלוחות יותר טוב?(אגב המעבד שאני מביא יתאים לי גם לעריכות וידאו פה ושם? או שבכלל לא ?)ואגב אם כבר להביא לוח בלי sli שכנראה לא יהיה לי שימוש בו אז איך הGigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ?
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים קח בחשבון שאם אתה משתמש בSLI עם 2 ג'יפורסים תצטרך ספק כוח ממש טוב של איזה 600 וואט...
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר ידוע לי העניין הזה...:]אתם לא מבינים באיזה התלבטות קשה אני נמצא עכשיו בכלליאני כל כך רגיל לאינטל ,אבל אני רוצה לנסות את ה64 ביט החדש בגלל שה windows אוטוטו יוצא כבר...זה לא משחק של מחירים כי ה amd יותר יקר במקרה הזה...אבל מצד שני לעבוד לדור החדש של אינטל לא כל כך שווה הלוח ממש יקר (מה שאני רוצה להביא)הזכרונות לפי מה שהבנתי על הפניםוהמעבדים עדיין מתחממיםמה שאומר amd אין לי ברירה ,למרות שהברירה החדשה (amd)דווקא נשמעת יותר מוצלחת כיום אני יודע שטחנו את הנושא הזה לעומק בכל העולם אבל אני בדילמה עצבנית..:\ואגב איזה מהלוחות הבאים טוב יותר לאובר קלוק:Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.