פורסם 2002 ביוני 3023 שנים AMD Athlon XP 1800+ MSI KT3 Ultra-ARU 512MB PC2700 Samsung GeForce2 Pro 64MB DDR הכרטיס מסך נשאר כשהיה, אני משער שהוא יותר מיספיק לי לשנה ויותר. אוקי, אז מה אתם חושבים?
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים מחבר מחוסר התגובות אני מבין שאנשים נדהמים מהמפרט שלי ונשימתם נעצרת למראה עינהם. ;Dטוב לדעת... 8)
פורסם 2002 ביוני 3023 שנים מחבר מה? אין בכלל כלום מה להגיד על המפרט שלי? כלום?טוב, אני אהפוך את זה לת'רד הספאמינג הפרטי שלי... לצבור הודעות כשמשעמם לי ;D
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אל תגיד לי שאתה מכניס אותו במארז מידי או משהוכי חבל חבלהמערכת הזאת צועקת אוברקלוק
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אין יותר מדי מה להגיד, אמרת שאתה מסתפק בכרטיס מסך הזה, אז אחלה. זה בהחלט תופס יותר משנה, בעוד שנה וחצי תשדרג...זועקת OC? לא ממש, הMSI לא מדהים בזה, וגם המעבד...
פורסם 2002 ביולי 123 שנים אין יותר מדי מה להגיד, אמרת שאתה מסתפק בכרטיס מסך הזה, אז אחלה. זה בהחלט תופס יותר משנה, בעוד שנה וחצי תשדרג...זועקת OC? לא ממש, הMSI לא מדהים בזה, וגם המעבד...אממממ...עם הMSI הוא יוכל לעשות OC חביב, לא רצחני...ולפי מה שאני יודע- הוא בכלל לא מתכנן כרגע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.