עבור לתוכן

Windows XP Pro 64-Bit

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שכל אלו שיש להם AMD, או מתכוונים לקנות, או לקבל (כמוני), נכנסו כעת בשל הכותרת.

נושא גרסה זו של הווינדוס מסומנת תחת סימן שאילה כעת אצל הרבה אנשים, כולל אני.

אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל למסור מידע חדש משמעית על הווינדוס הזה. מתי אפשר לצפות לזה? אתר עם מידע?

אני שאלתי כמה אנשים ומישהו שאני מכיר אמר לי כי הגרסה יצא אך ורק לשרתים ולמחשבים ביתיים שרוצים להפוך אותם לשרתים, ולא למחשב הבסיסי. האם זה נכון?

תודה מראש, דניאל

פורסם

תפוחים אמר שבאפריל 2005 הוא יגיע.

פורסם

אם אני לא טועה

Windows XP Pro 64-Bit יהיה אחת מהגרסאות של הLOGNHORN לא ?

הLH בטוח יתמוך 64 ביט אבל היציאה שלו מתוכננת לסוף 2006 במקרה הטוב.

פורסם

אני בטוח שכל אלו שיש להם AMD, או מתכוונים לקנות, או לקבל (כמוני), נכנסו כעת בשל הכותרת.

נושא גרסה זו של הווינדוס מסומנת תחת סימן שאילה כעת אצל הרבה אנשים, כולל אני.

אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל למסור מידע חדש משמעית על הווינדוס הזה. מתי אפשר לצפות לזה? אתר עם מידע?

אני שאלתי כמה אנשים ומישהו שאני מכיר אמר לי כי הגרסה יצא אך ורק לשרתים ולמחשבים ביתיים שרוצים להפוך אותם לשרתים, ולא למחשב הבסיסי. האם זה נכון?

תודה מראש, דניאל

לא ידוע מתי תצא, אתמול יצא ה RELEASE CANIDATE 2 של מערכת הפעלה זו, ל BETA TESTERS... אם לא יהיו בעיות אז אכן תוך חודשיים שלושה, יתכן ויהיה שלב הסופי של RTM.....

זה לא נכון, הגרסא הזו למחשבים ביתיים ולא קשורה ל LONGHORN... זה WINDOWS XP שמותאם לעבוד עם מעבדי 64BIT של AMD בטכנולוגית AMD64 ועם מעבדי INTEL מסוג PRESCOT בטכנלוגיית EM64T (העתק של AMD).... לגבי הביצועים, לא נראה לי כי במהלך החודשים הקרובים יהיה שינויים (עד שיצאו דברים שיתמכו בזה)...

פורסם

נכון של-AMD64 יש 1600FSB וכרגע מנוצלים רק 800FSB?

אז זה אומר שב-64 ביט המחשב יפעל ב-1600 FSB?

פורסם

נכון של-AMD64 יש 1600FSB וכרגע מנוצלים רק 800FSB?

אז זה אומר שב-64 ביט המחשב יפעל ב-1600 FSB?

ב AMD אין FSB יש HTT שזה סוג של באס יותר משוכלל... ולא נראה לי שגודל הרגיסטים משפיע באיזשהו אופן על מהירות הפעולה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים