פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים לקחתי ממחשב ישן חיבור פרללי (25 פינים) בכדי לחבר LCD (לנסות ), עכשיו להפתעתי כל החיבור של הפינים פשוט מלא (ואני מתכוון מלא) דבק חם כך שאין בכלל גישה לפינים. איך להסיר את הדבר היחיד שעומד ביני לבין חיבור ה-LCD למחשב ? תודה מראש, סופ"ש נעים.
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים סכין יפנית מכיר ?? זה אמור לפתור לך קצת את הבעייה .....ואם יש לך ת'גרוש תקנה אחד חדש זה אמור להיות יחסית זול לפי דעתי ....אתה יכול לתת תמונה של המצב ?
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר גרוע, כבר אמרתי? יש לי גם כבלים של המדפסת, פשוט אני לא רוצה להרוס את הכבלים :-X ומי אני שלא אתן תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אני מציע להמיס את זה עם מיבש שיער ומהר שהוא חם להעיף אותו עם סכין או משהו (לא עם היד ;D)
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים לא לחמם זה בטוח זה רק יכנס יותר קשה.נסה לקלף את זה עם האצבעות - זה לא יפגע בכלום
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר אממ....הדבר היחיד שייפגע זה הציפורניים שאין לי שתבין - חתכתי שם חתיכות עם קאטר וזה חזק לאללה.. לוותר? או שלנסות ולהשתדל לא לשבור את הפינים :-\
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים תנסה לחמם אפילו קצת עם מצית.... אני חושב ובעזרת משהו להפריד.... או שבאקדח דבק חם עם הראש נחושת שהוא מתחמם תיכנס בדבק חם הקשה הזה
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מנסיון בטיפול בבעיה דומה, תחמם את הדבק במייבש שיער עד שהוא יהיה קצת צמיגי, כמו דונג של נר.. ואז תוציא כמה שאתה יכול, זה דורש הרבה סבלנות ועצבים
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים תנסה עם ציפורניים/סכין יפאנית .. או לחילופין: עם הראש נחושת שהוא מתחמם תיכנס בדבק חם הקשה הזה ,וזה עובד..(:
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר טוב, בסוף ישבתי עכשיו 10 דק' והפרדתי את הדבק הזה מכל הפינים עם מן "שפיץ" כזה (היה בסט מברגים). שום פין לא נשבר תודה על ההצעות בכ"מ. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.