פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אוקיי לפני איזה 4 שנים קנו לי מינידיסק ולא כל כך השתמשתי בו אז יש לי כמה שאלות אולי קצת מפגרות אבל תעזרו לי אם אתםיכולם.1.איזה כבל אני צריך בשביל לחבר אותו למחשב....לאיפה לחבר במחשב...2.ואיזה תוכנה אני צריך בשביל להעביר שירים אליובקיצור תעזרו לי ... תודה רנלסון
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אולי תפרט איזה MINIDISC יש לך בכלל ? הוא תומך USB בכלל ?... תכתוב עוד פרטים אם אתה רוצה שנעזור...
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים חחחחחחחח לי יש פה MZ-R55.... קיצר, אין יותר מה לעשות... אני מניח שאין לך יציאה אופטית במחשב... לכן האפשרות היחידה היא חיבור רגיל בין ה SPEAKER OUT של הכרטיס קול ל LINE IN של המכשיר... ואז פשוט לעשות PLAYLIST ב WINAMP עם השהייה של 2-4 שניות בין השירים, לנגן, ולהקליט בנגן... (או לקנות משהו יותר טוב )...
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים לחבר שלי יש גם מיני דיסק שאין לו חיבור יו אס בי זה די מעצבן כי ההקלטה לוקחת די הרבה זמן אבל תמיד אפשר להשאיר בלילה ולתת לו להקליט רק מה שהמכשיר יקליט הכל כשיר אחד אז אם תרצה אני יכול להביא לך תוכנה שעושה אוטומטית שהמיני דיסק יקליט כל שיר כשיר נפרדהפורמט מוזיקה של המיני דיסק הוא יותר איכותי ועכשיו זו דעתי האישית שגם האיכות מוזיקה של המכשיר יותר טובה משל האיפודים וכל השאר אבל זאת רק דעתי
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים איכות טובה זה תלוי בכבל עם זה היה כבל אופטי האיכות היתה מצוינת חחח אני זוכר בזמנו היה לי MZ-R55 אךך הזיכרונות של פעם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.