עבור לתוכן

בעיית שיחזור ב ghost 9.0

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה,

יש לי ghost 9.0 ויצרתי גיבוי של כונן C ו D כאשר C זה מערכת הפעלה ו D זה איפה שאני מתקין את כל התוכנות.

עכשיו אני מנסה לשחזר את המחשב שלי ויש כמה בעיות :

1. הדיסק של ghost 9.0 לא נראה כאילו הוא בכלל bootable הוא פשוט לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק הזה

אבל ששמתי דיסק של  ghost 2003 הוא הצליח לעשות boot.

2. הבעיה ש ghost 9.0 יצר לי קובץ גיבוי עם סיומת של  SIF שזה symantec image file. הבעיה ש ghost 2003 לא מזהה את הקובץ הזה בתור קובץ

של image של ghost.

מישהו נתקל בבעיה כזו או משהו קרוב לזה ויודע מה אני לא עושה טוב?  ???

תודה!!

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום אצלי קיימת אותה בעייה,אצלי קיים כונן קשייח מסוג SATA,(נאמר לי שיתכן וזו הבעייה)אולי כדאי להרחיב את הנושא,מכוון ששמעתי שגוסט 9 הוא בעייתי,ולא ניתן ליצור דרכו סידי,או דיסקט הצלה בר איתחול ?,מקווה שהרחבתי קצת את הבעייה.

פורסם

גם לי יש אותה בעייה איך פותרים אותה

עשייתי גיבוי לכונן C מערכת הפעלה C_Drive.v2i

איך אני משחזר !? דיסקט בוט משו אמרו לי ואני לא יודע מהיכן להשיג

פורסם

1. הדיסק של ghost 9.0 לא נראה כאילו הוא בכלל bootable הוא פשוט לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק הזה

אבל ששמתי דיסק של ghost 2003 הוא הצליח לעשות boot.

הגירסה המקורית היא עם BOOT

2. הבעיה ש ghost 9.0 יצר לי קובץ גיבוי עם סיומת של SIF שזה symantec image file. הבעיה ש ghost 2003 לא מזהה את הקובץ הזה בתור קובץ

של image של ghost.

כנראה אין לו תאימות לאחור, אתה חייב להשתמש בגירסה 9

שלום אצלי קיימת אותה בעייה,אצלי קיים כונן קשייח מסוג SATA,(נאמר לי שיתכן וזו הבעייה)אולי כדאי להרחיב את הנושא,מכוון ששמעתי שגוסט 9 הוא בעייתי,ולא ניתן ליצור דרכו סידי,או דיסקט הצלה בר איתחול ?,מקווה שהרחבתי קצת את הבעייה.

לא הבנתי מה הבעיה

גם לי יש אותה בעייה איך פותרים אותה

עשייתי גיבוי לכונן C מערכת הפעלה C_Drive.v2i

איך אני משחזר !? דיסקט בוט משו אמרו לי ואני לא יודע מהיכן להשיג

הדיסק של התוכנה הוא BOOTABLE

אתה מאתחל את המחשב דרכו ויש לך אפשרות לשחזר

פורסם

במידה ולא ניתן לאתחל את המחשב באמצעות ה-Image CD ש-Ghost 2005 יצר, ניתן לאתחל את המחשב באמצעות דיסקט Boot או Boot CD כדוגמת Ghost 2003, לצאת למצב DOS, ומשם להפעיל את Ghost 2005.

אם Ghost 2005 לא מזהה את הקובץ Image על ה-CD, אז ניתן שוב לצאת למצב DOS, להעתיק את הקובץ Image לדיסק הקשיח (לא למחיצה אותו אתה רוצה לשחזר, אלא למחיצה אחרת), ולנסות לשחזר את ה-Image דרך הדיסק הקשיח.

Norton Ghost 2005 לא מומלץ לשימוש בשל אי-התאימות שלו לגרסאות קודמות של Ghost.

מומלץ להשתמש ב-Norton Ghost 2003 או ב-Acronis True Image שיש לו ממשק יפה ונוח לשימוש המופעל מ-Bootable CD.

פורסם

הקטע שתגוסט 9 של נורטון העתיקו לי למחשב

ואני לא יודע אם אני יצרוב אותו יהיה לי בוט

פורסם

אם אני לא טועה, אז אתה יכול ליצור דיסקט Boot באמצעות ה-Ghost 9 שמותקן לך במחשב. אבל, אני לא מכיר את הגירסה הזו. תחפש באפשרויות שלו.

• 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

OMRIJ אני תקוע בדיוק כמוך בלי מערכת הפעלה ועם קבצים שמגובים בהארד דיסק חיצוני של המחיצה שלי ואני לא יודע באיזה תוכנה אני יכול להפעיל את השחזור מערכת הזה .

ה GHOST 2003 לא קוראת את הסיומות של ה V2I והקובץ מפתח SV2I .

פורסם

שמת לב ממתי הת'רד?

ומתי הייתי תקוע?

פשוט תשתמש בגירסה המתאימה

פורסם

עצה שלי תעברו ל Acronis True Image Home 10.0 היא יותר טובה

פורסם

יש התקדמות !!

הורדתי מ BITTORNET את ה SYMANTEC RECOVERY DISK וצרבתי אותו על BOOTבל דיסק בלי ה IMAGE של הגיבוי.

הוא מעלה את הדוס והכל אבל הוא לא מזהה את ההארדיסק החיצוני שעליו יושבים הקבצים של הגיבוי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים