פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים שלום,לפני שנה וחצי קניתי מפנדה מחשב.הלוח אם שהמליצו לי אז ברוב קולות היה EPOX 8RDA+. וכך עשיתי.היום, שנה וחצי אחרי, כנראה שהלך הלוח הזה שלי. לא יודע למה, בלי שום סיבה מוצדקת או הגיונית שאני רואה, כנראה שהואנשרף. אם יש ספקות כלשהן, אז לא ביצעתי בו המהרות או כל מיני שינויים, ואין לי מושג למה אחרי שנה וחצי הוא שווק חיים.בקיצור, המפרט שלי מפורט בפרטים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם זול ואמין.לא צריך שיהיה עליו כרטיס מסך מובנה כמובן. אם זה יכול להוזיל אז גם כרטיס קול ורשת לא קריטיים אם הם על הלוח או לא.תודה מראש, יונתן
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר פעם היה כזה עניין של מפרט בפרטים מצד ימין, לא משנה, בכל מקרה:AMD 2500+HERCULES RADEON 9500PROTWINMOS DDR 256 MB 333אני חושב שבשביל לוח אם זה מה שצריך, אבל אם זה איך שהוא קשור אז כל הפרטים האחרים:SAMSUNG SYNCMASTER 753DFXLOGITECH MX700MICROSOFT OFFICE KEYBOARDCREATIVE 5.1 5200 SPEAKERSמחכה לעזרה, תודה.
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים ABIT NF7-SL ver 2.0 (nforce2) - ATX עולה 523 שקל... הלוח נראה לי הכי טוב למעבד כמו שלך , אם אתה צריך משהו יותר זול אולי אפשר לסדר... תגיד מחיר...
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר תנסה לרדת במחיר אם אפשר.ראיתי שלוח כמו שהיה לי אפשר לקנות ב- 200 ש"ח פחות
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אם אני לא טועה מדובר רק בפיצ'רים מסויימים ואני לא יודע עד כמה חשובים בשבילך, אתה יכול לבדוק באתר החברה.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים בNF7 יש כרטיס קול פחות טוב (לא סאונדסטורם) וגם אין SATA וגם פיירוויר איןב NF7-SL יש את כל אלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.